Prosim za ideje, kaj skuhati moji najstnici, da bo lahko jedla. Tretji da
Hvala!
tabina
Prosim za ideje, kaj skuhati moji najstnici, da bo lahko jedla. Tretji da
Hvala!
tabina
Jaz sem razjede reševala z voskom, ki so mi ga dali pri ortodontu brezplačno in neko stekleničko kot gel, ki se ga kupi v lekarni in na koži naredi film-oblogo. nanaša se z lopatko na pokrovčku. Sedaj imam zobno pasto...ne vem znamke, važno je da je v njej sestavina olje čajevca. Tako pri vsakem novem obisku ortodonta, ko mi zamenjajo žičke nimam več problema z razjedami. Pravijo da če fino boli, sladoled dela čudeže..Saša
P.S.: Aparat imam ga že 1,5 leti pa še bo treba, na koncu pa še operacija.
Mir in dobro!3 mesece sem s skupaj zvezano čeljustjo (vmes ni bilo prostora niti za slamico) sanjala o makaronih z bolonjsko omako. Podnevi in ponoči. In ko so mi okovje pobrali dol, sem skuhala najmanjše makarončke, pa ni šlo, ker se je bilo potrebno ponovno naučiti žvečiti, s paličnim zmiksani in s parmezanom so super sedli.
Sem živela od raznoraznih skuta sadje miksov, čokolešnika, pudingov, biti pa je moralo vse popolnoma tekoče, pire krompir je bil že preveč kompakten.
Ampak ko sem pri 23ih letih prvič v svojem življenju ugriznila v jabolko, neprecenljivo.
Sicer ni ravno v kontekstu, ampak resnično se da vse zmiksati.
Loni MakaroniLoni tudi jaz sem že imela tako operacijo 1996, še sreča, da je bilo poletje in počitnice, drugače ne vem kaj bi. Meni najljubša je bila kisla smetana...Moja prvi hrana po odstranitvi je bila zelenjavna rižota. Cele tri krožnike sem jo pojedla. Sedaj pa jovo na novo, fiksni aparat in operacija...
LP, Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Rižek z lososom