Zanima me ,če ima kdo izkušnje s tem.Doma imamo generalno čiščenje in se mi je nabralo cel kup stvari(od svečnikov,majolk,kipcev itd,)kar se mi zdi škoda zmetat na smetišče.
žolca
Zanima me ,če ima kdo izkušnje s tem.Doma imamo generalno čiščenje in se mi je nabralo cel kup stvari(od svečnikov,majolk,kipcev itd,)kar se mi zdi škoda zmetat na smetišče.
žolca
neznan uporabnik
29. jul 2010 21:41
Bolšji trg na Cesti dveh cesarjev v LJ je prav fina zabava. Sem bila nekajkrat tam (prav tako po generalnem čiščenju) in ne moreš verjeti, kako ta trg deluje! V bistvu brez recepta. Nikoli ne bom pozabila, da sem za ostanke elastike, keper traku, nekaj cvirnov in ostalo drobnarijo, spravljeno v škatlo za čevlje in po pomoti prinešeno na bolšjaka, pokasirala več kot za skoraj popolnoma novo kletko za zajčka. Če ti je žal metati stvari v smeti in če se ti v nedeljo ne ljubi na bolšjaka (za starine je ob Ljubljanici), lahko stvari oddaš tudi organizaciji Sonček. Imajo nove prostore na Trgu komandanta Staneta v Šiški in menda vsako prvo soboto v mesecu sprejemajo predmete za nadaljno prodajo, podoben sistem kot Kralji ulice. Ali pa prirediš garažno prodajo ali pa povabiš ljudi, da si vzamejo, kar kdo potrebuje... japaja
6. okt 2010 17:38
Hvala ti za odgovor.Zanima me ali si moraš plac rezervirat in tudi plačat? žolca
11. okt 2010 9:22
rimljanka je napisal/a: |
Ena možnost: http://www.kraljiulice.org/kaj-delamo/stara-roba-nova-ra rimljanka |
11. okt 2010 16:30
Evo, danes sem jih pa dobila ... tako, da zadeva še deluje AndreiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento