Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
| dididala je napisal/a: |
| Mi imamo plin, zelo elegantno, poraba za 130m2 je 800€ letno. dididala |
Informacija, ki ne pove nič.
Kako da nič ne pove? Dididala je navedla kvadraturo in letno ceno ogrevanja. Informacijo o ceni je prispevala samo še ena dopisovalka, pa še ta ni navedla kvadrature, tako izvemo le koliko stane klaftra drv.
V čem je eleganca ogrevanja na plin pa tudi meni ni jasno, mogoče je mislila na tovorjenje drv v mansardo in nalaganje v peč.
Kakorkoli, iz dididalinih podatkov si lahko približno izračuna, da jo bo ogrevanje 60 kvadratov okvirno stalo slabih 370 evrov na leto, če pribijemo še 20 %, ker gre za neizolirano in mansardno stanovnje, je bolj realna številka 445 evrov letno, 37 evrov na mesec, kar je najbrž manj, kot plača za TV in internet.
Mogoče bo vikica ali katera druga, ki se ogreva z drvmi tako prijazna, da bo posredovala še podatek o kvadraturi (še bolje kubaturi) in izoliranosti svojega stanovanja, da si bo ANTES lahko izračunala še (seveda samo okvirno) ceno za kurjenje z drvmi.
In bo potem sama presodila koliko košta eleganca.
nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 07. 2010 15:23Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Jabolčna pita s kokosom