Ali mogoče kdo pozna obnovitveno terapijo las s pomočjo aminokislin in ultravijolične svetlobe. Zanima me kakšne so izkušnje, kje to delajo in kakšna je cena.
akire00
Ali mogoče kdo pozna obnovitveno terapijo las s pomočjo aminokislin in ultravijolične svetlobe. Zanima me kakšne so izkušnje, kje to delajo in kakšna je cena.
akire00
Prvič sem slišala za ultravijolično terapijo, ko je moja dobra prijateljica upala, da ji bo pomagalo. Na žalost ni imela nobenega uspeha.
Še enkrat napišem recept,za zdravljenje poškodovanih las,prhljaja,izpadanja.....
Iz enega rumenjaka in 1dcl olivnega olja naredi majonezo.Dodaj žlico medu,par kapljic limoninega soka,in par kapljic alkohola,lahko kar ruma,ki je običajno pri roki.V to maso vmešaj beljak.
Na neumite lase nanesi pripravljeni preparat,dobro zmasiraj,tudi koži obraza ne bo škodilo.Pokrij lase ,ovij z brisačo in pusto delovati 20 minut.Sedaj dobro umij lase z običajnim šamponom in splahni z vodo take temperature,da na temenu začutiš hlad.
Kuro lahko narediš ob intenzivnih težavah trikrat tedensko,rezultat pa bo viden že po prvem .
Preizkušeno,poiskusite in poročajte!
Pa ostanite zdravi!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Lečin curry s kruhovimi cmoki