kako se pravilno pripravi kozji mladi sir
l.p. boža
globinamorja
kako se pravilno pripravi kozji mladi sir
l.p. boža
globinamorja
11. nov 2012 22:10
Živijo.
Se opravičujem, ker si bom kar tole temo izposodil pa čeprav ne vem da tvoj odgovor.
Namreč, zanima me kako dolgo recimo drži kozji sir v hladilniku, recimo tisti kupljeni kateri nima datuma natisnjenega, ima samo datum pakiranja in pa kako dolgo zdrži tisti pravi kozji zir iz kmetije, domače narejen ?
Hvala za odgovore...
dkrajnc24
13. nov 2012 19:23
Tudi jaz si sposodim temo, katero že raziskujem nekaj časa, namreč zanima me kaj vse lahko pripravim s svežega kozjega sira oz. saj ne vem kako ga naj poimenujem, ima različne imena- kupljen, bel, en v tekočini, drugi v obliki roladi, tretji kot nek camembert izgleda...itd. ogromno vrst sem ga dobila a ga razen, kot samostojno- presno jed, ne znam pripravit. Pomeni, da se ga je, takega kot, je, ker jedcu začimbe niso všeč, če bi ga pripravila kot predjed po sarabande receptu s timijanom, baziliko ali z bučkami, melancanami...Saj je kar nekaj linkov na kulinariki pod to temo, a nikjer nišče ne opisuje receptov zanj, razen, teh, ki sem jih našla, a mi ne ustrezajo. Na, ja saj ni panike, ne razburjajte se v naprej, če spet česar ne najdem ali pa sem "nerazumljiva_tečna", le se rada obrnem na vas, ker več glav več zna, predvsem pa izkušnje. Lep večer, pa brez zamere.
jaša
13. nov 2012 19:42
jaša, tvoje vprašanje je prestavljeno v sosednjo temo, ki jo je odprl dkrajnc24:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2489
Upati je, da tam dobiš odgovore.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Jagodni cmoki z makovim sladoledom