Aja mojo prijateljico so prišli kontrolirat tudi iz ZZZS-ja, še dobro, da je bila doma.
jade
Aja mojo prijateljico so prišli kontrolirat tudi iz ZZZS-ja, še dobro, da je bila doma.
jade
Saj jaz to čisto razumem, ampak na odločbi ti dejansko napišejo, da je delodajalec dolžen po ne vem več katerem členu ti nuditi primerno delovno mesto, če si v bistvu zdrava, pa bi bila v bolniki zaradi težkega dela, jih sploh ne zanima, če je to možno ali ne.
Moje mnenje je, da če nosečnost in delo ki ga opravlješ ne gresta skupaj potem greš na bolniško, če ti jo ginekolog predpiše. In ko si enkrat na bolniški potem moraš pač biti doma, oziroma imaš lahko krajše izhode. Sedaj so nekaj spreminjali glede taga zakon. Tako , da bi se mogoče dalo-posvetuj se z zdravnikom. Imam pa prijatelico, ki bo rodila Avgusta in se na vse kriplje trudi delati, da bo lahko šla na dopust, pravi, da drugače ne gre. Vse ostale variante o tem, da bi prekinila bolniško , šla na dopust, potem pa spet nazaj na bolniško-- nevem no, ampak če to katiri rata ima gotovo veze. Sem dala kar nekajkrat skozi tole reč , delno še po starih varjantah, pa kaj takega ni bilo mogoče. Dvomim pa tudi, da bi zdravnik prevzel odgovornost in ti dovolil potovanje, ki je za nekatere nosečnice tudi napor.
Poskusi, mogoče ti pa uspe.
Veliko sreče in lep dopust.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
| TORTICA je napisal/a: |
| Jaz pa sem mnenja, da če si želiš iti na morje (in kdo si ne?) in če nimaš strogega ležanja, le zakaj ne bi šla? Zrak, sprehodi, sprememba okolja ti lahko le koristi. Sem prepričana, da bi ti tudi ginekolog tako svetoval in tako zapisal v karton (razen če res nimaš zapovedanega kakega ležanja). In če bo temu tako, lahko čisto mirno odideš na morje, je pa to potrebno javiti delodajalcu. Se pa obvezno o tem pogovori z ginekologom. Pa lepo se imej! |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Hot dog v listnatem testu