Skutna pita
Jaz pa gledam na to takole: Imaš krasen načrt, kako bo izgledala tvoja finančna situacija nadaljnih deset let:seveda je znaten del le tega varčevanje za zlato rezervo bla bla bla...Potem pa - o ti smola, pride do prometne nesreče, avto, ki bi ga imel še vsaj pet let, je uničen. Zavarovalnica ga seveda oceni po eurotaxu, čeprav je bil zame vreden celo premoženje. Brez ne morem biti in kupim drugega....S tem so same težave in seveda stroški... In spet smola: poči cev v kopalnici in pol hiše je potrebno razkopati...Spet nepredvideni stroški.... Težav še ni konec, in če še tako preračunavaš, VSEGA ne moreš predviditi! Torej, vsakemu se kaj hitro lahko zgodi, da ostane brez prebite pare oz. s kupom pufov...
Torej, ne biti preveč pametni, da punca ne zna z denarjem! Vsaka palica ima dva konca.
Kar se pa tiče dolžnost in odgovornosti, se pa strinjam z ostalimi :treba je biti pošten in dolg vrniti. Lahko ali težko!
strippy| japaja je napisal/a: |
| Če da človek vse "od sebe", ponavadi ni nič.
Ko daš sebe v nekaj, se zgodijo premiki |
Tvoja banka nima takorekoc nobene zveze s tvojimi transakcijami preko paypala. Oprosti, ker ne poznam slovenske terminologije, ampak tukaj je postopek:
Ko si na PayPalu, pazi, da si na "My account" strani.
V sklopu te strani imas 6 "tab", Overview, Add Funds, Withdraw, History, Resolution Center in Profile.
S misko gres cez besedo "Withdraw" , kar odpre 3 moznosti:
Prva je Transfer to bank account
Druga je Request a check
Tretja je: Use debit card
Verjetno imas PayPAl racun povezan s svojim bancnim racunom. Izpolnis, koliko denarja bi rada prenesla in na kateri racun (ta se itak pojavi avtomatsko) kliknes Continue...itd.
Dlje te na zalost ne morem pripeljati, ker mi nihce ni nic dolzen. ![]()
Paypal je odlicen nacin za kupovanje preko interneta, samo res se je treba potruditi in se nauciti, kako se uporablja. Pol sveta ga uporblja za Ebay transakcije, zato mu res lahko zaupas. No, vsaj dokler kaksen hacker ne vdre v sistem. Ti pa tako ali tako napadajo vse banke.
Aja, ce pa denarja ni na PayPal racunu, ti pa stranka ni placala.
Upam, da sem pomagala.
Vanja
| žoja je napisal/a: |
| ne krivim kakor Vendy,da se je kurasto obnašala.Sem mnenja,da kdor dela pač tudi kdaj greši in kdor ne dela,nima kaj grešiti.Vsakemu se lahko zgodi,da ima slab dan in pač ni pozoren,delo z denarjem pa upam,da se zavedamo vsi,ni lahko! žoja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Čokoladni eklerji