Azijska solata s kozicami
| Rmeli je napisal/a: |
| Pozdravljene, jaz pa imam obratno temo. Namreč kupec me je kontaktiral iz Anglije in želeno smo za njega storili. Plačal pa je preko Paypala, na katerega se mi pravzaprav nič ne spoznamo. Naredili smo vse, kar je v postopku pisalo, vendar denarja ni na našem računu. Mi zna mogoče kdo razložit kako sploh to gre? Hvala;Rmeli Rmeli |
Rmeli, a si sigurna? Ker ne vem, zakaj bi plačevali preko Paypala, saj bi lahko lepo preko el. bančništva nakazali denar na vaš TRR... Lahko da se motim, ampak po moje ne more kar vsak poslovati s Paypalom (kot prodajalec mislim). Ker vem, da mora spletna trgovina s Paypalom podpisati pogodbo, pri možnostih plačila s kartico pa se Paypal pojavi kot posrednik, ki jamči varnost transakcije. Da bi pa nekdo kar pri nakazilu uporabil Paypal, ne vem, no. Tudi mene zanima, če kdo kaj več ve o tem...
Na tvojem mestu bi poklicala na banko, kjer imate odprt račun, in vprašala.
jasna ![]()
Atnes, razumeti moraš in razmišljati v smeri, da denarja, čeprav ti ni bil odtegnjen, nimaš (ta namreč pripada trgovini, ki ti je za (ne)plačilo (ne)prodala izdelek).
In, če nimaš denarja za trenutno hudo situacijo, boš morala poiskati kakšno drugo možnost: -kredit, -limit, -sposoditi si pri sorodniku, -sorodnik najame kredit namesto tebe, ti mu REDNO vračaš,...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem