1. maj 2012 9:04
V našu ulici visijo zastave ....
Jutri pa pohod, tradicionalni, prvomajski drugega aja
mamamia
1. maj 2012 9:04
V našu ulici visijo zastave ....
Jutri pa pohod, tradicionalni, prvomajski drugega aja
mamamia
1. maj 2012 9:33
Hvala mamamia, skoraj bi pozabili izobesiti zastavo.
Nas je veselo zbudila "glasna muzika" ali "vaška plehača", lokalni aviatiki pa so s 3 aviončki krožili nad občinskimi naselji in delala hrup iz zraka, in to že ob 5,30.![]()
So me pa vrgli iz postelje in se počutim praznično, čeprav sem svojo delovno dobo že oddelala.![]()
Lep in prazničen 1. maj vam želim vsem, ki še vedno čutite čar tega praznika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. maj 2012 9:38
Lep praznik in čestitke vsem!
Saša
1. maj 2012 10:50
Kar je v srcu, se nikoli ne pozabi!
Lep praznični dan vsem!![]()
![]()
![]()
daga
1. maj 2012 13:32
Živel 1. maj, letos še dva prosta dneva, kako bo drugo leto: nova delavska Internacionala ??!
hedonist
2. maj 2012 14:38
Živel 2. maj !
banana130Mygrace
sporočila: 6506
2. maj 2012 14:48
Banana, si me prehitela![]()
Mygrace
4. maj 2012 13:02
Šele sinoči sem snela zastavo. Na vprašanje, zakaj toliko dni visi, sem zaklicala: " Živel 3 .maj, ko imam dopust, ki je praznik!" Smeh. Otroci pa so stali pred napuščem, da so prijeli drog. V našem vaškem naselju je veliko zastav, budnica s svetovnimi prvaki in mlaj.
Vprašanje: ali imate v vašem okolju mlaje ob delavsekm prazniku. Ali imajo vence ? Na izletu po Sloveniji sem ugotavljala, da so redki in nisem videla nobenega z vencem, na Hrvaškem pa jih sploh ni.
Mimogrede: mlaj je falični simbol !![]()
F r i n a
4. maj 2012 13:23
V okolici Maribora so postavili kar nekaj mlajev, z venci seveda.
mamamia
4. maj 2012 14:16
V Vipavski dolini jih je kar nekaj , z venci in zastavo seveda - v bližnjem Vrtovinu z rdečo-delavsko.
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Goveja juha z valjanimi rezanci