Zakon privlačnosti
Evo, danes sem dobila neizpodbiten dokaz, da zakon privlačnosti deluje (nisem privlačila osebe, ampak okoliščine, da se razumemo): Torej, gledam na kulinariki en album, občudujem slike rdeče jablane, njene drobne japčke in že kujem načrte, kako lastnico poprositi za nekaj cepičev. Ugasnem računalnik, kar k meni pride kolegica z vprašanjem, kaj za eno je ono čudovito rdeče grmovje, ki raste v enem neuglednem kotu za stavbo. Grem pofirbcat in kaj vidim - pravo pravcato rdečo jablano, po moje že častitljive starosti, bogato ogrnjeno v cel slap cvetja. Ha, nikoli prej je še nisem videla, pa hodim tam naokrog že kakih petnajst let. Saj vem, zdaj se bo našel kak njeverni Tomaž in rekel, da samo učk nisem dovolj intenzivno metala okoli in da me je lahko sram. Jaz pa vem, da ni to - zakon privlačnosti je čakal na ugoden trenutek in evo - ko sem videla japko na kulinariki, sem jo tudi zunaj - pa recite, če ni kulinarika ena fajn stran - na njej zakon privlačnosti vedno deluje. ![]()
lp
cervusNekaj še delam in moram dokončat ( mi študenti in študentsko delo ) imam še ene pol ure, mal pavze se prileže, pa pogledam kaj je na kulinariki, neki me srbijo prsti, da kaj odgovorim. Proximi nimam kaj, najraje bi kaj zabrusil Vendy, vendar se bojim, da me bo pogruntala, da nisem najbolj razumel kaj je hotela povedati v prejšnjem postu, pol pa preberem, kaj je napisala elaphus.
Torej, elaphus, a to ti nas mal ......vaš?
ežojOčitno bom morala prebrati knjigo. Vedno namreč, ko gledam stanine torte, si močno želim, da bi enkrat tudi meni naredila kakšno... ![]()
![]()
![]()
| tulka je napisal/a: |
Očitno bom morala prebrati knjigo. Vedno namreč, ko gledam stanine torte, si močno želim, da bi enkrat tudi meni naredila kakšno...
|
Tulka, a bove medve v kompaniji empirično dokazovali, da pa se želje vselej ne uresničijo???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, četudi še tako obožujeva stano.r, sva pozitivki in si tako srčno želiva??? Po moje namaje edina rešitev, da nama stana.r kako torto pusti za vogalom, pa se namazgodi kot elaphus ....
mamamia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| mamaF je napisal/a: |
| @ mamamia, a se vama lahko pridružim (vsaj pri čakanju za vogalom |
Ja pa sveda, stana.r bi potem sčarala šampanjsko-čokoladno torto ![]()
![]()
, me bi pa itak samo jedle in pile ![]()
. Kaj češ lepšega? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Burito palačinke z lososom