Zakon privlačnosti
Žal, Vendy, moram demantirat oba odstavka: v prvem primerjava ni posrečena. Gre enostavno za magijsko tehniko ustvarjanja realnosti. Knjiga tipa Skrivnost, prej omenjene R. Byrne je kot popravljanje televizorja po principu: en strokovnjak je bratu mojega znanca povedal............
Drugi odstavek tudi ni resničen: zadeve so ponavadi simpl, le tehnike je treba poznati. Zdi se mi, da ni nič narobe s self-help literaturo.
ežoj| andrejcek je napisal/a: |
| Bi pa na hitro razčistil tisto o okultizmu. Sedaj, ko smo v dobi informacij in se te širijo z nesluteno hitrostjo, se vedenje o Zakonu privlačnosti zelo hitro širi. Vendar to ni nekaj novega. Zakon privlačnosti je bil prisoten že veliko prej. Sami smo gospodarji svoje usode. andrejcek |
Košuta, tista knjiga Carla Sagana mi ni znana ( sicer poznam le unga Sagana astrofizika iz programa SETI, verjetno gre za drugega Sagana ). Drugač, okultizam je vtkan v vsakdanje življenje, če to priznamo ali ne ( pa če nam je všeč ali ne ), pa če verjamemo ali ne. Sicer, vsak ima pravico, da ne verjame v kar hoče.
andrejček, " zakon privlačnosti " je magija, ali je črna ali bela je odvisno od uporabnika ( tako bi ti odgovoril kakšen okultist ).
Drugač, NIHČE ne more preprečiti (tudi ), da bi se širile neresnice in dezinformacije. Če nekdo v ta zakon ne verjame, za njega ne deluje in tvoje navdušenje je za njega razširjanje laži, dezinformacij............pa še prav ima, ker je osebno preveril in ugotovil............
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Marmorni sladoledni sendviči

Pohorska gibanica