Kremna cvetačna juha
naor, mislim, da ja. Ko sem znanko včeraj spraševala za ime tega zdravila, mi je, če se ne motim, omenila kot slabšo varianto ravno glukozamin. Nekaj skratka, kar je tu lahko dobila na recept. Stanje se ji je po enem letu jemanja tega nadomestila poslabšalo do stalnih nočnih bolečin. Sedaj spet kupuje Condrosulf v Avstriji in bolečin nima več. To je vse, kar vem, lastnih izkušenj nimam.
Bradavice pa pri nas uspešno odstranjujemo s sokom krvavega mlečnika. Zoprno je le, da je barvo potem težko odstraniti. Na slabo vidnih mestih (pete in podobno) ni problem, na obrazu je pa treba namazati zvečer, da barvasto liso zjutraj lahko zdrgnemo stran. Pa seveda, rastlino moraš poznati in jo imeti pri roki - lahko tudi v cvetličnem lončku. |
| Lijana je napisal/a: |
Pred leti homeopatska zdravila, zdaj se dobijo tudi pri nas. Lijana |
V eni od zasebnih lekarn v MB prodajajo homeopatska zdravila, pdorbnosti ne poznam, ker nisem uporabnik.
Se pa pripravljajo na homeopatsko lekarno tudi "uradne" lekarne, samo na zeleno luč za zakon, ki je že prirpavljen, čakajo. Tudi farmacevti so že usposobljeni za svetovanje in prodajo, saj je med njimi kar precej interesa za homeopatijo, in omogočeno jim je bilo ustrezno izobraževanje. Turi prostor za hopeopatsko lekarno je že nared in ko bo sprejet ustrezen zakon, bo lekarna hitro zaživela.
Mamamia
mamamia| selotejp je napisal/a: |
| kuga sploh š delamo tuki č je pa n uni stran meje us tuk bulš - kva rečete! selotejp |
He, he, temu se reče "čezmejno sodelovanje". Saj tudi Avstrijci hodijo pa marsikatero stvar k nam, pa Italijani, pa Hrvati .... ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Zviti krofi