Obešanke in barva za tiskalnik

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

tema odprta - 3. apr 2010 14:13 | ogledi: 2.637 | odgovori: 6

Lepo pozdravljeni!

1. - Iščem in iščem, toda ne najdem... Gotovo pa ve kdo izmed vas, kje bi našla posodo za rože, za obešanko, ki ima spodaj tudi podstavek. Tiste posode, ki imajo spodaj samo luknjice za odtok odvečne vode, mi ne pridejo v poštev, ker ne želim, da voda kaplja po tleh po balkonu. Potrebujem dve takšni velčji obešanki, pa potem še nekaj usklajenih korit za na okna. Vem, da obstajajo takšne, ker sem jo pred leti dobila iz tujine, iz NEmčije ali Avstrije, ne vem natanko.

Lepo prosim za kakšen namig.

2. - Še tole: crknil mi je tiskalnik, ostali pa sta mi dve še zapakirani barvi (barvni barvi ), ki bi jih podarila komu, ki še uporablja tak predpotopen tiskalnik. - Tako so mi rekli v računalniški trgovini

Barva je: HP 78 Tri-COLOUR

Lepe praznike želim in velikooooooooo dobrot!

Gabi

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

5. apr 2010 20:11

Gabriela, v katerokoli trgovino s takimi pripomočki ali v vrtnarijo sem prišla, povsod so imeli obešanke z dnom spodaj.

lp

cervus

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

5. apr 2010 20:26

Elaphus, vse imajo dno in redke podstavek, da ne curlja in ne kaplja.

Ko smi že pri tonerjih za tiskalnike: nujno kupila 4 tonerje po 86€, dan nato odkrila ponudbo za 46 e po kosu. In ko sem mislila, da je najhujše že mimo, še moj printer za promocijsko ceno 199€.

F r i n a

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

7. apr 2010 20:30

Elaphus, ne vem, če sva se razumeli... jaz iščem posodo za obešanko, ki ima spodaj podstavek oziroma prostor za vodno rezervo - saj ne znam povedati. Imam eno fotografijo, pa ne vem, kako bi jo prilepila semle. Takšnih pa do lani nisem videla v naših trgovinah, to sezono pa še niti nisem iskala. Barvo za tiskalnik bom pa očitno morala zavreči. Očitno nihče več tega ne uporablja... Vseeno obema hvala za odgovor. lp G Gabi

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

7. apr 2010 21:42

frina je napisal/a:

Elaphus, vse imajo dno in redke podstavek, da ne curlja in ne kaplja.F r i n a

Ok, se bom popravila - vse tiste viseče posodoz. lonci za obešanke, ki sem jih jaz kupila kar tako od prve, ne da bi bila sploh pozorna na to ( v več trgovinah, najmanj lani in predlani, lahko pa tudi predpredlani) so imele IN dno IN PODSTAVEK, ki je bil na dno pritrjen z nekakšnimi kaveljčki. Dno ima normalno luknje, ko zalivam, voda veselo priteče skozi luknje in ko še bolj zalivam, mi začne preko PODSTAVKA dna kapljat oz. teči na tla. Če pravi čas preneham zalivati, ostane voda v PODSTAVKU.

Za eno trgovino zagotovo vem, kje sem kupila te posode - v Merkurju.

lp

P.s. http://nakup.merkur.si/  evo, če greš na tejle spletni strani na zeleni program, pa potem na cvetlični program in odrolaš kolešček na miški precej dol, prideš do obešanke, ki je malo bolj fensi (hm, kaka grozotna beseda) in ima tak podstavek, ki bi ga ti rada (vsaj jaz si tako predstavljam), imenuje se cvetlična obešanka dimartino, stane pa 14, 20€, kar je meni zelooooo zasoljena cena, ampak, kot sem že napisala, menda je fensi.

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 07. 2010 21:52

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

8. apr 2010 22:27

Elfi, zdaj razumeš, zakaj išče GAbrijela take s podstavkom. No, ja, pa z dnom tudi.

F r i n a

Gabriela  

član od: 25.10.2003

sporočila: 112

13. apr 2010 12:46

frina je napisal/a:

Elfi, zdaj razumeš, zakaj išče GAbrijela take s podstavkom. No, ja, pa z dnom tudi.

F r i n a
Ja, ta je pa dobra - s podstavkom, pa z dnom tudi... Drage moje, hvala za odgovore. Verjetno bom res kupile kar te s podstavkom, ki se dobijo pri nas. Zdi se mi, da so ti podstavki visoki približno 2 cm, ne veliko več. Tiste posode pa, za katere sem jaz spraševala, pa iomajo podstavek visok okrog 8, mogoče 10 cm in imajo od strani odprtino, kamor se lahko natoči voda na zalogo...če si na primer dalj časa odsoten. Imam fotografijo, pa žal ne znam ali pa nimam te možnosti, da vam jo pokažem. Mogoče bi pa katero zanimalo. Sicer so mi pa najbolj všeč tiste okrogle obešanke, ki so videti čisto naravne, kot v nekakšnem kokosovem ovoju... ampak tam gotovo mimo teče.... Hvala vseeno lp Gabi Sporočilo je spremenil(a) Gabriela dne 13. 2010 12:47

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti