Metoda breastscan
Podpišem se pod vse, kar je navedla nasja, pod proximo sem se že itak.
Mojcin post sem pa jaz razumela tako, da se globoko strinja s tem, kar je na tistih linkih zapisano, vsaj njen ton pisanja mi tako zveni.
Za raziskave pa vemo, kdaj so verodostojne in kdaj ne. In mi nikakor ni dovolj podkrepitev nekih razisakv samo zato, ker so jih naredili tuji znanstveniki ...
Mamamia
mamamiaTole je sicer resna tema in nisem nikjer dobila občutka, da se kdo heca.Pač sprašuje po tem ali je kdo že uporabi tovrsten pregled. Ker pa vidim, da so tukaj tudi ljudje ki so iz stroke pa sledeče.
Ali je to bilo prav. Človek, sumi da ima raka odide k zdravniku, z željo, da dobi napotnico za pregled.Dobi napotnico z pripombo " če že hočte" na kateri ni pisalo NUJNO. Po 5 mesecih čakanja na pregled, zdravnik takoj na prvi pogled pove, da gre za rakave tvorbe in ga pošlje na odvzem tkiva. Tkivo po več kot mesecu in pol še sedaj NI PREGLEDANO.
Toliko od STROKE.
LP
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Mene zanima, kako bi me alternativec pozdravil, ko se mi je razlila tekočina iz slinavke po trebušni votlini in jer bilo treba ukrepat na urgenci, ker je šlo za življenje ...
Ne zavračam alternativne medicine, homeopatije in podobnih zadev, a tudi ne prisegam nanje kot na edine zveličavne. In vedno bom pomoč najprej poiskala pri zdravnikih, ne glede na ponekod gnile dele našega zdravstvenega sistema, kot nekatere omenjate, ker doslej so mi vselej pomagali, pa ni bilo malo težav z mojim zdravjem.
Travice in čajčki pa kot spremljava ob zdravem načinu življenja, to pa ja.
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižota brez filtra

Burek z lahko solato