4. mar 2010 19:45
Pandapanda, vgradni set je pred kratkim kupila znanka, odločila se je še za dodatno garancijo z doplačilom (2+3 menda) in je z zadevo zaenkrat zadovoljna. Sicer prvi, da je bela pečica manj občutljiva (prstni odtisi so manj opazni), pa se da zdržat tudi s to. Glede razreda pa ne vem, kaj imaš v mislih...kvaliteto? AEG, Electrolux in Zanussi so združeni, kvaliteta je solidna (imam nekaj starih, še delujočih aparatov teh znamk, ki se niso kvarili)... toliko o tem, če ti bo kaj v pomoč.
amc, tvoj odgovor bo pandapandi še manj koristil kot moj... Tvoja tema LCD TV pa je bila zaklenjena zaradi podvajanja ne zaradi vsebine, saj si dobila prilepljeno NEDAVNO odprto temo s podobno vsebino, kjer si lahko prebereš poste in nadaljuješ debato. Le na tak način se vzdržuje preglednost portala, to je stalna praksa moderatorja in užaljenost je tu po moje povsem odveč... Jaz si okrog tega ne bi komplicirala življenja in tratila energijo za prerekanje z virtualnimi liki (kot nekateri, ki po možnosti še na ZS najedajo in iščejo potrditev za svoj prav).
Pa dober nakup...želim obema
LP, V.