Še ena kopija recepta

neznan uporabnik

11. feb 2010 12:35

Se strinjam, tako počnejo na mnogo forumih. Tisti, ki dnevno visimo na kulinariki, ponavadi vemo, kdaj se je pojavila kaka tema, tisti ki pa jo obiščejo redkeje ali prvič, pa tega zagotovo ne morejo vedet. In glede na to, da natančno iskanje dela samo za plačnike, je iskanje potencialno odprte teme za nevešče uporabnike interneta skoraj nemogoče. Napasti vsakega, ki bi rad nekaj vprašal, pa se mu pač ne sanja, da so pred nekaj dnevi/tedni/meseci o tej temi že razpravljali, pa ni prijazno niti koristno za uporabnike in lastnika tega portala. Pa to ne velja zdaj samo za nike, ampak seveda tudi za vse ostale. Za ukradeno vsebino s portala pa mora ukrepat lastnik portala in zahtevat izbris besedila ali navedbo vira. Če ga to seveda zanima. V našem podjetju take amaterje brezkompromisno preganjamo, saj svoje vsebine na straneh plačamo in nam ni vseeno, če si jo kdo ukrade. jancka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

11. feb 2010 18:24

jancka je napisal/a:
Se strinjam, tako počnejo na mnogo forumih. Tisti, ki dnevno visimo na kulinariki, ponavadi vemo, kdaj se je pojavila kaka tema, tisti ki pa jo obiščejo redkeje ali prvič, pa tega zagotovo ne morejo vedet. In glede na to, da natančno iskanje dela samo za plačnike, je iskanje potencialno odprte teme za nevešče uporabnike interneta skoraj nemogoče.

jancka

To pa ne drži. Vsak, ki je prijavljen, lahko z malo (!!!) truda najde odprte teme. Ob vtipkanju besede ticino v iskanje po forumih, recimo, brskalnik najde cel kup tem.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti