Ali kdo tukaj ve, če je v Udinah kakšna fajn trgovinca ...kej takega kot Pekarna Vrhnika? Jutri grem v Udine in bi bila zelo vesela te info.
bambolina
Ali kdo tukaj ve, če je v Udinah kakšna fajn trgovinca ...kej takega kot Pekarna Vrhnika? Jutri grem v Udine in bi bila zelo vesela te info.
bambolina
Videm je slovensko ime tega mesta, spodobilo bi se ga uporabiti, kajne? Malo nacionalne zavednosti ....
Nacionalna pripadnost in nacionalizem sta dve popolnoma različni stvari, veš. Me prav zanima, kako bi Bosris Pahor rekel temu kraju, samo ne reci zanj, da je nacionalist.
Saj bi šlo tudi Videm (Udine), kajne? Če sami sebe ne cenimo, kako naj nas Italijani tam? Pojdi kdaj med Slovence na oni strani, v Italijo, pa boš videl, kaj je nacionalna pripadnost.
Žal mi je, ker smetim temo, ampak, tvojega zapoisa pač nisem mogla prezreti, zakk1977.
| lucka52 je napisal/a: |
|
Ampak to je ze druga zgodba in ni, da bi jo clovek mesal z marcipanom, pekaci in lonci.
lp |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto