Knjiga od salome

Mene pa zanima če kdo ve kje se da dobiti knigo od Salome-Novo rojstvo kot žepna knjiga in ne s trdimi platnicami????

kokos

žepne knjige prodajajo na bencinskih črpalkah, v interšparu, mercatorju,... pa še tule se najde ene par knjigarn, ki jih prodajajo http://www.najdi.si/search.jsp?q=novo+rojstvo&hpa Lizzie
Vse zgoraj našteto, drugače pa knjigarna Felix. Zanimivo branje. jancka
med časopisi irenca penca

Sicer pa v knjižnicah.

Mojca

Ja, včeraj sem jo videla na Petrolu. Zraven Kmetije norcev, pa Damjana Murka in podobnih sodobnih pisateljev

jasna
Moram ežoju to povedat, se mi zdi, da je ravno iskal knjigo od Damjana Murka in od Salome. Baje se namerava v klub oboževalcev včlanit Ognjič

Ma to Ognjič nekaj naklada. Že v prvem stavku neresnica, jaz sem knjige čakal da jih pripeljejo, v naši vasi sem prvi kupec. Sedaj moram pogruntat kako priti do podpisa avtorjev.

V drugem stavku spet neresnica: V naši vasi ustanavljam klub oboževalcev Damjana Murka in Salome. Kot počasne člane bomo sprejeli Elaphus in rimljanko, sam prošnjo morajo oddat ( baje že pišejo ).

ežoj

ežoj je napisal/a:

V drugem stavku spet neresnica: V naši vasi ustanavljam klub oboževalcev Damjana Murka in Salome. Kot počasne člane bomo sprejeli Elaphus in rimljanko, sam prošnjo morajo oddat ( baje že pišejo ).ežoj

Ja, res je...sam to še povej, v kolk izvodih in kake koleke morava priložit, prosim.

Ežoj, ampak nobena ni odprla teme na forumu 'pišem prošnjo, prosim za pomoč', tako da ... ne vem, če bo kaj.

Atina

Atina je napisal/a:

Ežoj, ampak nobena ni odprla teme na forumu 'pišem prošnjo, prosim za pomoč', tako da ... ne vem, če bo kaj.

Atina

Hvala za idejo, se jutri z elaphus zmenim....

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti