Debeli špageti s poletno zelenjavo
Mojimi tudi ne, vendi, sem dobila kopijo na mizo, pa ne samo jaz, mislim, da bi morala biti OBVEZNO branje vsakega odraslega, ki je opravilno sposoben. Saj ne, da se 100% srrinjam z vsem, se pa krepko več kot z 90%.
vikica,
vtipkaj www.uni-mb, pa www.uni-lj, potem poiščeš posamezne fakultete in te strani in ukazi vodijo do tega, kakšni so magistrski in doktorski študiji.
Nič zato, če nima fakultete. Vsi se učimo, dokler smo živi.
Mamamia
mamamiaNa Celjskem sejmišču bo prihodnji petek, 15.1. potekal Festival izobraževanja in zaposlovanja. Verjamem, da bo za vse zainteresirane dovolj informacij tako glede študijev in študijskih smeri, kot tudi zaposlitvenih možnosti.
http://www.sta.si/vest.php?id=1466184
| japaja je napisal/a: |
Res je, znanje, znanje, znanje. To je tisto bogastvo, ki ti ga ne odpihne noben vihar, kakor modro pravijo nekje na vzhodu (kjer itak sonce vzhaja). In še milijonkrat znanje! japaja |
Se strinjam 100%. Ampak kdor ima znanje v glavi, naj ga zna tudi uporabljati. Na žalost pa zadnje čase večkrat ugotovim (imam pač tak poklic), da znanje v glavah nekaterih je, kako ga uporabiti, pa nimajo pojma. Tako znanje je potem kot denar v štumfu, po možnosti bankovci, da ga povrh vsega še miši oglodajo.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: | ||
Se strinjam 100%. Ampak kdor ima znanje v glavi, naj ga zna tudi uporabljati. Na žalost pa zadnje čase večkrat ugotovim (imam pač tak poklic), da znanje v glavah nekaterih je, kako ga uporabiti, pa nimajo pojma. Tako znanje je potem kot denar v štumfu, po možnosti bankovci, da ga povrh vsega še miši oglodajo. lp cervus |
Je to potem res znanje ali le banka informacij, ki tam pač so......
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Škotske mesne kroglice s pivsko omako