Zanima me, ali kdo pozna ta sušilec perila in ima z njim izkušnje. Ali z njim lahko sušimo perilo, ali nam npr. srajce zmučka ipd.
LP, Branka
Zanima me, ali kdo pozna ta sušilec perila in ima z njim izkušnje. Ali z njim lahko sušimo perilo, ali nam npr. srajce zmučka ipd.
LP, Branka
E *ebiga mbarbe, vprašanje da te kap! A lahko s sušilnim strojem sušim perilo?
Nimam tega sušilca, imam drugačnega, Indiset ali kaj podobnega, pa tudi tega ne obvladam, navodila so totalno za nič, in iz njih mi ni nič jasno, pa ga vseen uporabljam ( ja, za sušenje perila ). Kolikor jaz poznam sušilce perila, nobeden ne " zmučka " perila. Torej: kar veselo suši perilo!
ežoj| mbarbe je napisal/a: |
| Ja, vendar ta sušilec perila ne deluje na sistemu toplote, temveč centrifuge, nekaj čez 2700 obratov. Zato mi ni čisto jasno. Mož je rekel, ker ni toplote, tudi perilo ne bo suho, in ker je toliko obratov naj bi bilo zmučkano. V sušilec gre 6 kg perila (predvidevam, da mokrega) in posuši v cca 5-10 minutah. Kaj bi pa na to rekli? |
Jaz rečem, da za ta sušilec prvič slišim. Kolk sem pogooglal, jaz razumem, da je perilo suho za likanje, ne pa za zložit v omaro. Konec koncev, kako se stvar ( sušilec ) obnese, lahko ugotoviš zelo enostavno:poskusi.
ežojTo ni sušilec, ampak centrifuga, je pa to že stara reč. Vem, da jo je imela sestra že pred 30 leti, dobila jo je skupaj s stanovanjem. Kolikor se spomnim, je morala perilo pred vložitvijo v centrifugo zložit, drugače je bilo preveč zmečkano, suho za likat pa ni bilo, ga je bilo treba še malo dosušit. Ni pa to slaba zadeva, kar se tiče porabe energije, saj vemo, da so sušilci pravi požeruhi elektrike. Če je prostor, bi se splačalo imeti to centrifugo, potem pa še do konca posušit v sušilcu.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Sladki greh