Tefal ingenio

Lokos  

član od: 7.12.2009

sporočila: 1

tema odprta - 7. dec 2009 17:20 | ogledi: 2.577 | odgovori: 2

Lep pozdrav

Tokrat se na temle forumu oglašam prvič in upam da mi boste lahko pomagali. Kupil sem namreč posode Tefal ingenio, ki so bile v zadnji merkatorjevi akciji. Nad temi posodami sva sicer z ženo izredno zadovoljna, vendar pa imava samo eno pokrovko, ki paše samo na eno samo posodo, pa še ta samo v primeru, da snameš ročko. V neki reklami na TV sem videl, da pokrovke sicer obstajajo, v prodaji pa jih nikjer ne najdem. Če se ne motim sem v reklami videl, da so pokrovke črne barve. Predvidevam, da imajo tudi kak "utor", da ni potrebno stalno snemat ročke medtem ko kuhaš.

Torej če kdo ve kje bi se dobilo omenjene pokrovke naj mi prosim sporoči, saj vam bom zelo hvaležen.

LP M

Lokos

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

7. dec 2009 18:36

Zelo hitro poidejo, imajo jih pa v Mercator hipermarketih, na oddelku s posodo, zraven teh ponv v redni prodaji. So vseh odgovarjajočih velikosti, za vse posode iz akcije, vendar jih resnično skoraj nikoli ni na voljo...Za utor pa ne vem, ker jih nisem uspela še videti, samo spraševala sem parkrat, pa nisem imela sreče, saj jih tudi sama želim.

katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2

Lokos  

član od: 7.12.2009

sporočila: 1

7. dec 2009 20:31

Hvala za info katka. Če zasledim da jih imajo bom tukaj napisal da lahko letiš ponje ;) Če pakdo ve še za kako prodajalno kjer bi imeli omenjene pokrovke pa se še vedno priporočam za pomoč. Hvala Lokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti