Mamman, če res živiš blizu, bi morala vedeti, da je Elkrojeva trgovina nasproti Tivolija že nekaj časa zaprta oz. ukinjena! Torej, ne zavajaj!

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Mamman, če res živiš blizu, bi morala vedeti, da je Elkrojeva trgovina nasproti Tivolija že nekaj časa zaprta oz. ukinjena! Torej, ne zavajaj!
V C&A imajo vedno tako kavbojke kot klasične hlače ravnih krojev, tudi z rahlim trapezom. Malo poglej v Mb C&A, se najde kar nekaj lepih zadev za skombinirat. Naj se sliši morda malo nenavadno, a prav tej trgovini sem našla zase nekaj zelo lepih parov elegantnih temnih hlač (za vse čase, kot pravi moja draga Vendelina).
Mamamia
mamamiaTudi Dorothy Perkins ima precejšnjo izbiro hlač za ženske z boki. Mamamia
mamamia| mamman je napisal/a: |
| pozdravljena.hlače za postavo s širokimi boki dela ELCROJ vem samo za njihovo trgovino nasproti Tivolija v Ljubljani, ker tu živim.Sama sem jih že večkrat kupila (iz različnih materialov). cena ustreza kvaliteti. uspešen nekup, Mamman mamman |
mamman, da ne bo nepotrebnega prepira, te prosim, da še enkrat prebereš svoj zapis. Iz zapisa možno razbrati, da živiš nasproti Tivolija v Ljubljani. Po mpoje je kača torej upravičeno napisal, kar je pač napisala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom