Brezposelnost

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

31. jul 2012 18:16

Kratka navodila za Mygrace. Nič ti ne jamči, da boš uspel v sporu, ker so zakoni čudni, ker odločajo čudni ljudje, ker zakone pišejo čudni ljudje, ker so odvetniki nezanesljivi.

Zagotovo pa sam strokovnega dela odvetnika ne moreš opraviti z enako kvaliteto kot on. če nimaš pravnega znanja, pa še v tem primeru je boljša druga oseba.

( Zgorja so napisani dokazi, zakaj tako mislim. Žal vsi držijo.)

 

Če hoče zanesljiv odgovor pred sodbo - ga ni.

 

F r i n a

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

22. avg 2012 16:15

Če koga slučajno zanima - po mnenju odvetnice je moje stališče dobro argumentirano. Ampak - kot ste nekateri že omenili - država špara in po njenih besedah se to lahko zelo dobro opazi tudi na sodbah, ki imajo vpliv na proračun. 

Moram priznati, da sem bila v svoji naivnosti kar malo razočarana nad tem dejstvom. Tožbo bom vsekakor vložila, saj z njo v nobenem primeru ne bodo povezani veliki stroški. 

roža

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

24. avg 2012 12:29

Sem vedela, da je pametneje prebirat Kulinariko kot pa dnevno časopisje. Sem se nasmejala okoli tistih temnih sil, da je blo kr kaj. Se žal strinjam s Frino, ker imam tudi sama zelo čudne izkušnje s sodniki. Nekaj let nazaj sem namreč morala plačati račun, ki mi ga ne bi bilo potrebno plačati- še sploh ne z obrestmi,  če bi bila pravočasno opozorjena, da ni poravnan. Ker je podjetje vložilo tožbo v roku dveh let, kar je pravočasno, sodišče pa je potrem potrebovalo celih ŠTIRINAJST LET, da je našlo moj novi priimek in naslov. Ob tem, da delam streljaj stran od tega taistega sodišča že dvajset let, tako da nisem neizsledljiva.

Pa da ne zaidem; pravniki se nekje med procesom učenja in nastopa službe očitno res pokvarijo. Pa si zamislite dobitno kombinacijo: pravnica v podkjetju s približno 130 zaposlenimi, ki vodi podjetje pod taktirko političnih tokov!!! - Tu šele vidiš, kdaj so hudiču zrasli rogovi....

helenag

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti