član od 20092011 sporočil
Saj bi se niti več ne oglasila, ker ste mi tako prijazno svetovale kam naj se obrnem, pa se je vse skupaj sprevrglo v neko vojno.
Marjeti65 pa želim povedati samo eno:
Ja, imela sem toliko korajše, da sem prijazno vprašala kje naj se mi, ki smo močnejše postane lepo in modno oblečemo in na to dobila res prijazne odgovore. Na nikogar nisem izlivala svoje zagrenjenosti - sprejela sem se takšno kakršna sem, najbrž nikoli v življenju ne bom kupovala cunjic v trgovini ampak bom vedno imela šiviljo, pa čeprav je pri takem načinu oblačenja potrebno nove obleke načrtovati veliko bolj vnaprej. Tako pač je. Če pa mi bo kdaj uspelo svoje mere zmanjšati pa še toliko bolje.
Tebe pa prosim, da ne tarnaš, da nihče nič ne napiše na temo oblačil za manjše postave, ampak se raje skorajži, odpri temo, kot sem jo odprla jaz in pogumno vprašanj, kar te zanima. Mislim, da boš v tako pisani druščini, ki se zbira na teh straneh zagotovo našla sorodno dušo, ki ti bo lahko iz lastnih izkušenj prijazno svetovala. Še vedno pa ti ostane alternativa, da si poiščeš šiviljo, ki ti bo naredila kakšno stvar po meri, ki te bo osrečila. Vem, vsega se pač ne da skrajšati in je včasih za šiviljo veliko bolj enostavno narediti obleko iz kosa blaga, kakor popravljati zgrešen nakup neprimerne konfekcije. Tako kot velja zame, da si pač ne morem natakrniti nase vsega kar prodajajo v naših trgovinah, se pa z malo domišljije in vztrajnosti najdejo kar sprejemljive stvari, veljajo tudi zate najbrž določene omejitve - seveda pa se moraš sprijazniti z njimi. Dokler se sama ne boš sprijaznila s tem, ti tudi tole besno pisanje ne bo nič pomagalo - zaradi tega ne boš nič večja, niti jaz nič manj okrogla - samo bistveno bolj zagrenjena, žalostna in sama.
Do takrat pa upam, da ne boš več na tak način smetila teme, ki ni imela namena kogarkoli užaliti in prizadeti.
Lep pozdrav vsem, še posebej pa XXL puncam in korajžno naprej.
tedyka