Narod, zbudi se
Sodim med ljudi, ki pijejo zelo malo, kdaj kakšno malo pivo ali deci vina, v povprečju manj kot na mesec dni, nikoli pa, če vem, da grem na vožnjo. Pa se mi zgodi, da se klepet pri sosedi malo zavleče in obe spijeva kozarec vina - res samo kozarec - saj grem tako spat. Ravno pridem domov in me kliče hčerka, da je v LJ zamudila zadnji vlak in naj pridem ponjo. Kaj naj storim, kličem skoraj ob polnoči prijatelje, da gredo ponjo, ji rečem, da naj vzame taksi (čez 60km), ali pa ji svetujem, da naj prespi na železniški postaji? Seveda sem naredila izjemo in šla ponjo, kljub kozarcu vina, ki sem ga spila.
Primer, pa verjamem, da ni edini, ko tudi ljudje, ki ne pijejo pred vožnjo naredijo izjemo. Zato sem mnenja, da pretiravanje z 0.0 ne pelje nikamor, potrebno je pa najti učinkovit način, ki bo omejil skrajneže.
tejkica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Marmorni sladoledni sendviči

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada