Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
| katarinabarbara je napisal/a: |
| Lep pozdrav. Ker tudi jaz kupujem novi pralni stroj me zanima če ima katera izkušnje s Hooverjevimi pralnimi stroji. Nagledanega imam tega, ko pere 10 kg pa je cena 800 eurov, pa se ne bi rada nahecala. Hvala za odgovor katarinabarbara |
Imela sem Gorenjev pralni stroj 26let, ki je sicer že imel svoje muhe, ampak pral je pa še vedno lepo. Sem se ga že malo naveličala, samo mi ga je bilo škoda, ker je bil v svojih častitiljivih letih samo trikrat popravljan, pa še takrat samo malenkost in mi je nazadnje serviser rekel, da bo zdržal še nekaj let. Je pa potrošil veliko vode in elektrike. Potem sem pa v Merkurju slučajno videla ozek stroj, ki sem ga zaradi majhne kopalnice želela, "leve firme" Beko, samo 250€ in sem se v trenutku odločila za nakup. Energetsko A skupine, nekaj dobrih programov, enostaven in 5 let garancije, servis v bližini. Imam ga že pol leta, zadovoljna in če mi po petih letih crkne, mi ga ne bo žal zamenjat. Od ostalih imam v glavnem Gorenje, kar nekaj pa tudi levih znamk in sem prišla do spoznanja, da so ravno tako dobre kot ostali, saj ravno tako kot pri oblačilih dostikrat plačujemo samo ime.
tejkicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Lečin curry s kruhovimi cmoki