No da vam povem, kako se stavi pri meni razpletajo.
Prejšnji teden sem šla v Merkur in kupila pralni stroj, takšnega kot sem ga že na zečetku omenila, tj. Gorenje WA 60.5. To je bilo v četrtek (22.10.). Drugi dan pa gledam star pokvarjen pralni stroj(tudi Gorenjev). V njem sem imela še vedno cunje za pranje, od taktat ko ni več delal. Nekaj časa ga gledam in ponovno, že destič v tistem tednu, ponovno pritisnem gumb za začetek in ne boste verjeli - stroj je delal. Tako sem bila zmedena, da nisem vedela kaj naj naredim ali grem v trgovino in prosim, da mi denar vrnejo in novega pralnega stroja pač ne kupim ali kaj naj naredim. Iz zagate me je rešil mož, ki je rekel, tako in tako je stari stroj star 14 let in slej ko prej se bo spet ustavil in ti boš ponovno brez, zato ga obdrži. In res so mi v sredo (28.10.) pripeljali nov stroj, ki pa še danes stoji in čaka, da ga priklopimo, ker sedaj stari dela bolje kot je delal prej ko se še ni "pokvaril".
No vidite, tudi takšne stavi se dogajajo.
Očitno se je moj stari pralni stroj odločil, da noče biti več sam in se je zato za nekaj časa pokvaril. Od srede pa do danes sem oprala zagotovo več kot deset žeht pa še vedno dela. Očitno pa imam preveč denarja ali pa razmišljam tako kot so včasih stari ljudje, ki so morali imeti vse po dvojno, da so bili srečni.
Ko pa bom "zalaufala" novega pa vam spet sporočim, kako dela. Sicer bo to moralo biti kar kmalu, ker ga moram preizkusiti še v času ko teče garancija.
mazika