Goveji golaž iz pečice
To je nikoli izpeta tema: vsak svojega konja - pardon - pralni stroj hvali, če ima seveda srečo pri nakupu, sicer pa "udri" po gorenju, zanussiju, candiju itd.... zdi se mi, da moraš imet predvsem veliko sreče, da nabašeš na dober izdelek, pa ne ravno najcenejšega klumpa kupit (pa čeprav so včasih tudi izjeme) in to je to...
Sama imam gorenjev pomivalni stroj, pralni stroj, pečico, hladilnik in steklokeramično ploščo. Vse skupaj bo čez par mesecev staro štiri leta - pomivalni stroj mi je puščal, ker so bila vrata zvita in en indukcijski grelec mi je crknil, pa so ga hitr zamenjali. Vsi stroji imajo petletno garancijo in pojma nimam, kaj se bo z njimi dogajalo po petih letih uporabe. Sicer pa povsem solidno izpolnjujejo svoje "poslanstvo".
Menim, da nam je lahko vsem jasno, da takih strojev, kot so jih delali pred dvajsetimi leti - s tem mislim tako trpežnih - ne delajo več. Zakaj je temu tako, menda ni treba posebej razlagat.
Tudi sama sem se sicer pred štirimi leti, ko smo vse to menjavali, spraševala kaj in za koliko denarja in mislim, da sem se čist fajn odločila. Iz vseh teh mašin pride čisto perilo, čista posoda, kruh je super pečen, jota se tudi na gorenjevi plošči super skuha...ni bilo najcenejše in ni bilo najdražje. Najcenejše ne, ker si mislim (mogoče napak razmišljam), da vgrajeni materiali ne morejo biti OK in je zraven veliko šlamparije, najdražji pa zato ne, ker je cena preprosto previsoka na račun znamke.
Lep dan, pa čeprav uliva, da je kar grdo
rrr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Hot dog v listnatem testu