Velikonočni toast
| Gigi_84 je napisal/a: |
| O ja, kje so tisti časi, ko s(m)o vse stene prekrivali z lesom. Še zdaj mi ni jasno zakaj je kdo to prostovoljno delal. Ali pa tiste grozne črne omare, s steklenimi vitrinami, ki se jih spomnim iz otroštva. Malo sem zasmetila, ampak sem se mogla izpovedat :) Gigi_84 |
Midva sva vse zunanje stene (no, odznotraj seveda :) ) prekrila z lesom zato, ker je hiša preslabo izolirana in nas je zeblo. Čez tiste zidove je prav vleklo. Evo, prostovoljno :)
V omarah v dnevni imam pa vse, od šivanke do lokomotive.
AtinaČe pomislim, sva midva že takrat, ko sva imela stanovanje, v dnevni hranila samo kakšno papirovje, plošče (ja, tako dolgo nazaj je to), pa telefon sva prestavila iz veže v dnevno (takrat še ni bilo bezžičnih), ker je dosti lepše sedeti na kavču, ko klepetaš, kot pa viseti v veži (so naju vsi gledali, kot da sva
). Pa TV in knjige so bile tudi tam..
V spalnici sva pa zgradila ogromno v L obliki garderobno omaro od tal do stropa, kjer je bilo prostora za vse brisače, posteljnino ipd. poleg najinih cunj.
Čevlji in sezonski plašči so bili v veži, ogledalo so pa lastniki, od katerih sva ga kupila, nalepili na vrata iz veže v dnevno/jedilnico. Je bil full size in dokler se ga nismo navadili, malo ustrašujoč, ampak res super. Je tisto mini vežico takoj povečal.
Nekdo je zapisal: od igle do lokomotive. Jaz tudi.
ežojNe maram visokih omar. V dnevni sobi imam sedežno na širok U
, ki sega 3/4 dnevne sobe, ob steni in čez celo steno nizko omaro, na desni proti oknu predalčniki v katerih imam shranjene razne dokumente, na levi pa posode, posode , posode takšne in drugačne.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Rezanci Barilla s slanino in gobami