Steklokeramična plošča je eksplodirala

Imam elektroluxovo steklokeramično ploščo na kateri so štiri plinske rinke.V taflonski posodi sem pekla kostanj, nakar je počilo in plošča se je sesula v drobiž.Dobro, da sem bila oddaljena,ker je steklo kar frčalo.Plošča je stara štiri leta.Se vam je že kaj podobnega zgodilo,oziroma a je že kdo slišal za kaj podobnega?

dididala

Še nikoli.

tulka
Pred leti se mi je tako sesulo steklo na vratih pečice, počilo "z vedra neba" ko strela in se razletelo na miljavžnt koščkov. Je rekel serviser, d aje že moralo bit kje kaj poškodovano, pa nisem videla. Ognjič
svašta! Sy
Tudi meni so se lani vrata pečice tako sesula na miljon koščkov.Še sedaj ne vem zakaj? Dobro, da živi tašča zdraven, da sem ji nesla rogljičke speči do konca, drugače bi jih lahko vrgla kar v smeti. L.P. gerna
Tudi nam se je na vratih pečice sesulo steklo. V pečico sem porinila rulado. Ko sem zaprla vrata je počilo in steklo je letelo do konca kuhinje cca 2 m. Serviser je povedal, da je to tovarniška napaka, da je steklo prenepeto. m.schafe m.schafe
Mislim,da ni nič padlo na ploščo.Štedilnik je moj,nihče ga noče uporabljat. dididala
pri nas se je tudi že sesulo steklo od vrat pečice.Je pa res počilo kot bi razneslo bombo v kuhinji... Roncolino
HOJ! Tudi meni je lani počila elektroluksova steklokeramična plošča s tremi plini, to pa zato, ker se mi je malo večja posoda naslonila na rob plošče takrat , ko je bila ta močno vroča, saj sem na polno grela na največjem plinu. No kljub moji napaki mi je nov štedilnik ,,kupila,, zavarovalnica, pri kateri imamo zavarovano hišo, saj spada ta štedilnik pod zavarovanje stekla .Preveri!! Meni je to povedal eden izmed serviserjev v Ljubljani , kjer sem spraševala kako bi z najmanj stroškov popravila štedilni. Veliko uspeha! j04 Sporočilo je spremenil(a) j04 dne 10.okt 2009 21:49
Hvala j04 ,jutri preverim pri zavarovalničarju. BISERKA55
Pozabila sem napisati,da je tudi meni počila steklokeramična plošča,ki pa ni od elektroluxa je pa samo električna. BISERKA55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti