Ali ima mogoče kdo zapisan recept od fanta, ki je kuhal v zadnji oddaji (22. -27- marec 2010). Kuhal pa je mehiško hrano. Zgledalo je ful dobro in preprosto, pozabila pa sem si zapisati, kaj vse je uporabil.
lp, nina
ninamiha

Šahovnica
| SUZANAZ je napisal/a: |
| Kdo je bil pa kuhar prejšni teden, nisem gledala zadnje odaje. Verjetno fant, ki je pripravil zajčjo obaro? Suzi |
| julijasi je napisal/a: |
| recept za gambere s sladoledom me je tako pretresel (v negativnem smislu) da sem si ga kar zapomnila. kuhera je kupil limonin sladoled (ne sorbet) proizvajalca leone, ga nalozil v kozarec, gor natresel odtajane gambere, ki jih je poprazil v ponvi in vse skupaj prelil z medom. in to je vsa umetnost. lp. a p.s. vsekakor dopuscam moznost, da mi spet manjka kako kuharsko znanje s katerim bi si lahko vsaj na priblizno razlozila kombinacijo teh treh stvari. mogoce me bo pa tu kdo razsvetlil??? a |
Pozdravljeni, je kdo včeraj gledel, mi ni uspelo uloviti kako je pripravil akacijo. Hvala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Lazanja iz palačink