Jaz osebno imam probleme s prebavo in mozolji po svinjski masti predvsem, kolega izpuščaje take tazaresne. Neprimerno bolje se počuti moje telo ko sem pujsove maščobe zamenjal za olivno, bučno olje in pusto meso. Če pa nekomu ne povzroča težav, pa blagor njemu.
Commis débarrasseurLjubezen gre skozi želodec
Hm, a to potem tudi kakšno posebno panceto kupuješ, kakšno tako, ki zraste na drevesu pancetovcu????
![]()
(ne zamerit, malo smeha na ta deževen dan mora bit...)
lp, proxima
Z ženskam pa z Ežojem je res težko, z veseljem pojem panceto, obožujem jo, vendar žal redko. Pa saj to je razbrati z mojih postov?
Ampak si pa štejem v čast da me proxima ni pojedla z mojimi prašiči vred, pa še ne zamerit je napisala ![]()
Commis débarrasseur
Hja, kadar imam jaz občutek, da je z več ljudmi okoli mene težko, se ponavadi vprašam če ni slučajno z mano težko...
Pujsa imam pa čisto rada z vsemi njegovimi deli vred -no ja, možganov res ne- in tudi mastna rebrca vsake toliko časa me ne bodo ubila.
Issi| proxima je napisal/a: |
| Hm, a to potem tudi kakšno posebno panceto kupuješ, kakšno tako, ki zraste na drevesu pancetovcu???? |
Znanstveno ime je Pancetia mirabilis Proxi.
| rimljanka je napisal/a: | ||
Znanstveno ime je Pancetia mirabilis Proxi. |
človek naj je, kar mu paše, vendar v mejah normale
http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=hb238z4475bg63Kolikšna pa je "normala"? :)
Commis débarrasseur:) Kaj je še danes sploh normalno?
A ve kdo, če se da dobit kje na netu posnetke oddaj zastonj. Lani sem oddajo ponavadi gledar po netu, ker mi termin predvajanja ne ustreza. Letos hočejo pa vse kasirat.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.