Slišala sem da se odpirajo nove trgovine.
Ali morda kdo ve, kje naj dobim kontakt za zaposlitev v NKD.
Ali če morda kdo v Sloveniji že dela v njej in mi lahko malo pove o tem.
Hvala
syu
Slišala sem da se odpirajo nove trgovine.
Ali morda kdo ve, kje naj dobim kontakt za zaposlitev v NKD.
Ali če morda kdo v Sloveniji že dela v njej in mi lahko malo pove o tem.
Hvala
syu
17. sep 2009 14:12
V Krškem je že odprta, je namesto bivše Adesse. Ravno danes sem bila tam, mi je kr všeč. O zaposlitvi ti pa ne morem kej velik povedat. LP Sy
17. sep 2009 14:15
Vem samo to, da jo 21.sept.odprejo tudi v Domžalah. LP mejačka
17. sep 2009 15:04
V Kopru je tudi že odprta, prav tako namesto Adesse v Supernovi. O zaposlitvi pri njih pa nimam informacij. lp, girica
17. sep 2009 18:26
NKD ima prodajalke, ki so prej bile zaposlene pri Adessi. tejka77
17. sep 2009 18:53
hvala vsem. to je zelo lepo da so prevzeli prodajalke iz Adesse, samo mogoče se pa kdaj sprosti kako delovno mesto in si želim priti v njihovo evidenco. syu
17. sep 2009 21:09
No, tisti, ki ga menda ni pametno predlagati v rabo, je našel takojci tole in je torej jasno, da so od julija odprte, 7 njih............................
rimljanka - zasebno mnenjeneznan uporabnik
17. sep 2009 21:35
Ampak striček ne dela tam in ne more odgovoriti na zastavljeno vprašanje.. japaja
17. sep 2009 21:37
Zato pa tam delajo oni, ki so komptentni za odgovore na taka vprašanja....................
neznan uporabnik
17. sep 2009 21:38
Pa je fajn, če se psihično pripraviš na "one". Jaz sem tako razumela vprašanje. Če sem ga narobe pa mea culpa, mea maxima... japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Indijska vegetarijanska skleda