Jezicne barijere...

tema je zaklenjena

ZASEBNO SPOROČILO

Pošilja

jernej

Prejme

umag

Zadeva

Vaš recept Lasagne sa rajčicama i špinatom ni bil objavljen

Datum

9.9.2009 ob 23:01

Vašega recepta Lasagne sa rajčicama i špinatom žal nismo objavili, ker ni ustrezal jezikovnim kriterijem objave na Kulinarični Sloveniji. Prosimo za razumevanje.

Uredništvo Kulinarika.net

da li je za ovo potreban komentar?...Jadno i zalosno..

umag

Umag, pošlji mi recept, pa ti ga bom prevedla, poslala nazaj in ga boš lahko objavil! Pozdrav v Umag! fresh
Dragi Umag, veš, ne razumemo vsi hrvaščine ali italijanščine, nemščine, angleščine, ruščine. angela33 Sporočilo je spremenil(a) angela33 dne 12. 2009 13:36
Helou umag, ne se jezit, se tudi jaz javim za prevod, če ne najdeš koga drugega. A si ti zamisliš, da naša lucka52 objavi recept v italijanščini, ali pa lisicka v norveščini... Tudi naše punce, ki so članice vaše coolinarike pošiljajo tja recepte v hrvaškem jeziku. Si misliš, kakšen kažin bi nastal, če bi oni objavili recept v slovenščini? Pa kaj na čvek pridi, tam pa vse razumemo, drugače pa vprašamo. Čau in morje lepo pozdravi od mene Ognjič

Vsekakor pa ni lepo, da zasebno pošto objavljaš javno, razmisli malo o tem. To bi moral razčistiti z jernejem, ker očitno nisi, tule ne bo nepotebnega besedovanja, zato temo zaklepam.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
Oglas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.