Čisto sem down
Ja, je razlika če je otrok 15 ali pa 23 let star.
Sinovih cunj sem se "rešila" tisti trenutek, ko se je preselil v študenta. ![]()
![]()
Gora cunj se mi je zmanjšala za vsaj 60 %!!! Komaj je čakal, da bo zase, no midva z možem tudi, sicer je pa ostal v mestu. Seveda sem obdržala obljubo, da bom prenehala s pranjem njegovih cunj, ko bo odletel iz gnezda. Skrbeti je moral za vse osebne račune, kreditno kartico, avto in avtomobilsko zavarovanje, šolnino ter vse za aktivnosti za prosti čas. No, saj ga nisva kar pred vrata postavila, ampak je kar nekaj let po malem in nevsiljivo dobival lekcije, kako se da skrbno razpolagati s še tako omejeno vsoto denarja, ki ga (n)imaš kot študent.
Če bi pa kdaj zganjal kakšen cirkus zaradi ene mikice ali česa podobnega, bi verjetno slišal, da ni nihče umrl in da bo že preživel. Nad dramo v hiši nihče od nas preveč navdušen.
Sporočam vam veselo vest, včeraj smo dobili majčko, sedaj me sin ponovno kliče mama![]()
![]()
Hvala še enkrat vsem, ki ste mi pomagali!
P.s. Prav posebej pa pozdravim mamof in Začetnico![]()
Anamarija ![]()
Anamarija - vračam lep pozdrav ![]()
, enega pa pošiljam tudi sinu
. Če bodo naši Komenski mladci Drugo leto spet obudili "Metalmania open air festival", ti sporočim - te bo on pripeljal k meni na čvek, sam bo pa lahko v koncertih in med štanti z majčkami užival.
Mislim, da bi bil že skrajni čas, da se spoznava a ne? Velika škoda bi bila, da ne spoznam tako osebo kot si ti: z velikim Ojem!
Čjem sem mislila ha
lp!
Anamarija ![]()
| zzak1977 je napisal/a: |
| Sam sem vse to počel, zato sem tudi odšel pri 17ih od doma, in sem bil srečen ko sem odšel, in te napake ne bom ponovil. In nikjer nisem rekel da ne bodo delali, ampak da jim ne bo nikoli ukazano delat. In ja tudi mi bomo šli na njivo k babici, ampak bom krompir okopaval jaz, otroku bom pa rekel da naj pobere fižol. Pa nobene vate ne omenjam in crklanja, če bo pa izrazil veliko željo da bi pa rad okopaval krompir, pa naj. Sicer so pa vaši otroci in lahko delate z njimi kar hočete, čeprav temu naj ne bi bilo tako... Sem zaključil z mojim pisanjem, očitno imam otroke iz narobnega namena. zzak1977 |
| kuharca37A anamarija nehajte kurit tam na morju,je vroče vse do nas. |
Jutri bodo ohladitve do nižin, in bo tmeperatura za 15 stopinj nižja, če pridete na ribiški vzemite s seboj j
aketo![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižota brez filtra

Svaljki v curry omaki z ohrovtom