Rada bi nasvet o pripravi kozličkovih rebrc, katere začimbe naj uporabim, kako ga pečem, da bo sočen in okusen.... Mi lahko pomagate?
benja
Rada bi nasvet o pripravi kozličkovih rebrc, katere začimbe naj uporabim, kako ga pečem, da bo sočen in okusen.... Mi lahko pomagate?
benja
Joj... meni je pa tako žal teh rebrc. Bojim se, da ti se bo vse posušilo in zažgalo.
Kozličkova rebrca so s tako malo mesa..., raje ta kos mesa zmariniraj in daj med krompir, posodo pokrij in z njo v pečico. Po moje ni treba pečt celo uro. Pa pridno podlivaj.
Jaz bi pa raje naredila "čorbico".
Pozdravček!
Kozličkove reberce z žara sem jedla v neki mehiški resavraciji in so bila res odlična. Mislim, da ni bilo nobenih začimb razen popra in soli.
Da se meso na govejih rebercah ne posuši, jih američani najprej kuhajo kakšno uro in nato pečejo, ali v pečici ali pa na žaru. Meso, če ga ne polivajo z barbeque omako, je odlično.
Ker meso ni bilo niti malo suho predvidevam, da so bila omenjena kozličkova narejena na enak način, s skrajšanim časom kuhanja.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Raca z rezanci na azijski način