3. avg 2009 17:13
Ne, vreme je približno isto kot pri nas, morda za odtenek hladneje, ampak nič hujšega. Jaz vama priporočam obisk Prage v predbožičnem času, takrat je čudovita. Sicer je gneča, ampak ni prehudo.
3. avg 2009 17:13
Ne, vreme je približno isto kot pri nas, morda za odtenek hladneje, ampak nič hujšega. Jaz vama priporočam obisk Prage v predbožičnem času, takrat je čudovita. Sicer je gneča, ampak ni prehudo.
3. avg 2009 20:25
| lucka52 je napisal/a: |
| Bi se jaz nekaj vprasala:je konec oktobra pozno za Prago?( sem ravnokar videla eno ugodno ponudbo)vendar se mi zdi , da je tam kar mraz ... saj sem bila ze tam ene dvajset let nazaj, ampak bi se z veseljem vrnila, moja boljsa 1/2 namrec se ni bil tam.Lp
lp |
23. avg 2009 19:06
Je šel kdo v Prago s Plečnikovem vlakom? Koliko je kaj prostora v kupejih, koliko oseb - za 6? Hvala! Lp, m
23. avg 2009 20:17
V kupejih je po 8 sedežev. Vlak je običajno precej zaseden, tako da hitre noge in kakšen komolec pri prestopanju v Salzburgu prav pridejo. Zaradi del na progi je bilo spomladi treba med Linzom in Budjevicami presesti na avtobus in si ogledati še malo avstrijskega podeželja. To je bilo kar zanimivo, a v Budjevicah si je bilo spet treba priboriti prostor na češkem vlaku, ki pa ni bil na istem nivoju (pomeni da je bil star, neudoben ). Plečnikov vlak sem si izbrala za potovanje kot en nov izziv - leta že nisem potovala z vlakom. Bilo je zanimivo, poceni (kupila sem specialne karte), a tudi dolgotrajno. Če bi ves čas potovala z avstrijskimi železnicami, bi bilo super. Češka varianta je pa malo utrudljiva. Lisa
23. avg 2009 20:35
Lisa, hvala za informacije. Malce me zvija tale dolgotrajna vožnja (nemirna rita
24. avg 2009 11:19
Brez skrbi, prostora je v kupeju dovolj. Tudi sedi se udobno, posebno v vagonih avstrijskih železnic. Morda so pa tudi dela na tirih končana in boš potovala nemoteno. LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Polnjene paprike