Praga
neznan uporabnik
30. jul 2009 20:52
Bom jst tegale Mujota kar pustila, da čevlje zavezuje, ker dobro vemo, da se brez Muje še čevelj ne obuje in pejmo nazaj v Prago
31. jul 2009 13:02
uh,... ja, zdaj pa ne vem - meni je pa ceska hrana odlicna
31. jul 2009 13:06
| rebecca je napisal/a: |
| uh,... ja, zdaj pa ne vem - meni je pa ceska hrana odlicna |
31. jul 2009 15:39
Vidim, da so tukaj tudi poznavalke - ali mi lahko katera pove kako pripraviti tisti sir, ki ga pri Fleku servirajo k pivu? Ima videz kot kakšna umešana jajca, zraven dobiš toast, mlado čebulo in česen. Nekaj sem poskusila sčarat doma, pa je bilo zelo približno. Lisakozamurnik
sporočila: 2311
31. jul 2009 20:47
Joj ste prijazne zelo veliko uporabnih nasvetov sva dobili. Kako pa je z menjavo valute ? Je vseeno kje, so razlike? Kaj pa napitnine? Pa jezik? Večina obvlada angleščino(mislim na restavracije, trgovine)?
31. jul 2009 21:17
Krone sem kupila kar pri nas, kar se je pokazalo za najboljšo možnost. Menjalnic je pa v Pragi dovolj, vendar je treba pred menjavo preveriti provizijo oz. morebitne druge stroške. Obstajajo menjalnice brez provizije, kjer ti ne odtegnejo nič in take kjer ti še kaj odbijejo. V glavnem - ne dajaj denarja iz rok preden se ne zmeniš. Sicer pa skoraj povsod lahko plačiješ s kartico. Angleščino obvladajo - vsaj toliko, da se zmeniš. Lisa
3. avg 2009 9:46
Lisa, ne vem ce bo to ravno pravi recept, ampak poglej tole: http://www.svet-piva.cz/pivni-recepty/pivni-s ali pa: http://www.pivomil.cz/sudy/6-PIVNI-ZAJIMAVOSTI/7-Pi Sem se pa spomnila kaj se splaca kupiti na Ceskem - modelcke za kosnice
www.SlikoMat.com">
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
3. avg 2009 14:52
O hvala, ravno to sem iskala! Lisa
3. avg 2009 17:11
Bi se jaz nekaj vprasala:je konec oktobra pozno za Prago?( sem ravnokar videla eno ugodno ponudbo)vendar se mi zdi , da je tam kar mraz ... saj sem bila ze tam ene dvajset let nazaj, ampak bi se z veseljem vrnila, moja boljsa 1/2 namrec se ni bil tam.Lp lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jernejeva sadna torta s smetano

Bruschette s paradižnikom in kumarami