Pivski kruh
Ojla.
Nekjkrat sem bil že letos na hrvaškem. Pred 14 dnevi krog po Istri in mtozbor na Taru pri Novemgradu, nazadnje pa včeraj v Zaprešiču in Tuheljskih toplicah. Ne vem, kako se obnašate v tuji državi, da imate vsi neke slabe izkušnje. Jaz jih nisem imel še nikoli.
Če se zavedaš, da si turist v tiji državi in se temu primerno tudi obnašaš, se imaš zagotovo lepo. Vsaj jaz se imam vedno.
To, da je bila včasih Hrvaška naša bratska republika, še ni razlog za preseravanje. Ni čudno, da dobiš potem milo za drago.
Matjaž| spela je napisal/a: |
| Jaz sem bila letos od 1. maja dlje že najmanj 5 x na Hrvaškem morju in je vse OK. Če se imajo pa nekateri za vzvišene Slovencnle, potem jim pa Hrvati vrnejo milo za drago. Pri nas v vasi blizu Fažane so vsi prijazni, v trgovini, restavraciji ... Spela |
Prav žalostna in razočarana sem, da lahko podležete našim oz. njihovim veleumnim političnim veljakom.
Kaj nam ni v nauk nedavna zgodovina? Kdo je bil kriv za vojne? Nihče drug, kot POLITIKI, navadni smrtniki so jim pa tako slepo sledili in verjeli, še vedeli niso zakaj. Roke so si umazali s krvjo.
Jaz še nikdar nisem doživela nič slabega (kvečjem 20 metrov stran od mojega stanovanja v sred Ljubljane), kvečjemu smo zvečer ob ribi in vinčku "okurcali" in naše in njihove "velemočnike".
NE!!! Ni ga boga, da bi mu nasedla, da mi reče: on je tak, oni drugi pa tak.
"Jok, brate, odpade".
Predlagam moderatorju, da to temo zaklene, ker verjamem da se še mnogim obrača želodec pri branju tega posta.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Lečin curry s kruhovimi cmoki