Loni, ne se hecat. Kako lahko nekdo pri polni zavesti vpraša tukaj, kaj je v pismu, naslovljenem na moža, pa še priporočenem? In še na pošti čaka. Tega res ne morem doumeti....................

Palačinkina torta z malinami
Loni, ne se hecat. Kako lahko nekdo pri polni zavesti vpraša tukaj, kaj je v pismu, naslovljenem na moža, pa še priporočenem? In še na pošti čaka. Tega res ne morem doumeti....................
Če je tema tako neumna, zakaj pa še te ne zaklenete? Očitno se je tule fino malo norca delat - iz sebe in iz drugih? ![]()
Oprosti, spagon, nihče se ne dela norca - edino to je možno, da se malce norca dela sama avtorica vprašanja, ker za božjo voljo, kako le naj bi kdo od nas vedel, kaj naj bi tam notri bilo![]()
![]()
| chappy je napisal/a: |
| Hej mogoče pa misli,da smo tu vsevedi oziroma jasnovidci pa bomo videl kaj piše v njenem pismu,jo oj prejoj ampak ko bi to bila pisem iz sodišča več nebi dvigovala in menebi še dones glava bolela od njih. chappy |
rrr, saj ne rečem da vprašanje ni neumno, samo če je že res toliko trapasto, potem se temo zaklene in basta. Če se je zaklenilo teme s cisto in krvomočnico, kjer se govori o dejanskih problemih ljudi (ampak očitno se to ne sme več), potem se lahko zapre tud to temo, ali ne?
Če tale post od Chappy ni delanje norca, pol sem pa jaz bicikel ...![]()
saša ![]()
Japaja, tiste špangice so več ali manj štos, na račun katerega je bilo veliko smeha in nikomur ni bila povzročena nikakršna škoda, kar npr. za neustrezno uporabo krvomočnice, ki je jaz niti slučajno ne poznam, pa rimljanka pravi, da zna bit strupena, ne moremo reči in je bolje tako zaključiti temo. Tudi v naši hiši so bili določeni hudi problemi in verjameš ali ne, jaz sem se tudi obrnila na osebo, ki veliko ve o takih ali drugačnih "arcnijah" in sem ji hvaležna za vedno, ob vseh njenih dobrodošlih nasvetih in vzpodbudnih besedah, pa smo seveda zvesto in dosledno sledili zdravnikom in njihovim usmeritvam. Je pa verjetno tudi to res, da človek včasih laže potoži ali pa poišče "pomoč" pri ljudeh, ki niso sicer nikakor vpleteni v dogajanje, probleme, stisko..... Po drugi strani je pa tudi res, da na internetu nismo tako anonimni, kot bi želeli in verjamemo, da smo....zato resnično nima smisla javno razgaljati tako občutljivih stvari, kot je zdravje in druge intimne zadeve...
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Tiramisu