Moja mami je prejle kosila travo,tudi ob cest.Nekdo se je pripeljal mimo in menda mu je kamenček padel v avto.In ji je grozl da mora plačati ali pa jo bo prijavil.Ali je to možno?
leni1
Moja mami je prejle kosila travo,tudi ob cest.Nekdo se je pripeljal mimo in menda mu je kamenček padel v avto.In ji je grozl da mora plačati ali pa jo bo prijavil.Ali je to možno?
leni1
Vsekakor naj njemu nič ne plča, lepo prosim, no...................... naj tip pokliče policijo, če misli, da je nastala škoda. Čeprav se mi zdi, da se policija ne bo ubadala s tako malenkostjo. Če ji bo grozil, naj policijo pokliče ONA.
Naj tipu mami kar lepo pove, da je šla že sam prijavit skodo na policijo, tako mimogrede pa je povedala še njegovo registrsko, barvo in znamko avtomobila.
kobra 1Mal žleht, bi rekel: beseda proti besedi. On trdi, da je mami s košnjo naredila .........karkoli na njegovem avtu, mami lahko trdi da je on to karkoli imal že od prej in bi zdej izkoristil priložnost ( po njegovem ).
Seveda nič plačat, zapisat registracijo avta in to predat na policijo.
ežojJe pa vseeno lepo, če 'kosec' malo pazi pri uporabi kosilnice, kadar kosi blizu ceste in na terenu, kjer je med travo tudi nekaj peska. Saj ni prav, da je nekdo nasilen in neomikan, ampak škoda je vseeno nastala (recimo, da res) na njegovem avtu, in zanjo je odgovoren tisti, ki je kosil trato. Z možem vedno kosiva ob cesti takrat, ko je prometa najmanj, in s kosilnico obrnjeno tako, da pesek leti na parcelo, ne v mimoidoča vozila.
leni1, bi pomagalo, če bi tulkin zapis RES rebrala. Potem tvojega odgovora (vsaj takega, kot si ga napisala), ne bi bilo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem