Bioenergija

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

tema odprta - 28. jun 2009 21:13 | ogledi: 4.901 | odgovori: 30

Me zanima,če ima kdo že kaj izkušenj glede zdravilnih točk v Hošnici,bližina Laporja-Štajerska.

Slišala sem,da se tam nahajajo zdravilne točke,nekje 56 ,da jih je.

Mogoče je kdo že bil tam in ve kaj več.

Slišala sem razne stvari pa me zanima ,če je res kaj na tem.

To je nekaj takega kot pri Bukovniškem jezeru,pa Vurberk.

dari

pe3ca  

član od: 9.1.2009

sporočila: 292

29. jun 2009 15:06

Jaz sem blizu Hošnice doma, tako da sem jih večkrat obiskala. Dve leti nazaj se imela probleme s krvjo in sem ene 10x šla v Hošnico na točko (za probleme s krvjo)- NORMALIZACIJA KRVNE SLIKE. Pomagalo... Sosed nam jih je pokazal. On pa je imel probleme s kožo, ki si jo je pozdravil z umivanjem z vodo, ki izvira na teh točkah. Skratka, vredno je poskusiti. pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 30. 2009 21:52

mojcapt  

član od: 9.5.2007

sporočila: 72

29. jun 2009 16:36

pe3ca povej kje je ta Hošnica. Sicer ne verjamem v to preveč, vendar res nič ne stane če si narediš mal izleta in poskusiš zraven še kakšno zdravilno točko. Kje pa dobiš informacije o zdravilnih točkah? Hvala. lp mojca

pe3ca  

30. jun 2009 15:34

V Slov.Bistrici greste za Poljčane, potem pa je pri Križnem vrhu table za na levo, kjer piše Hošnica. Iz te smeri je gozd na levo, nasproti hiše z zeleno fasado. Da pa se priti tudi iz Celjske smeri- v Poljčanah nasproti železniške postaje je trgovina Tuš, in pred to trgovino je potrebno zaviti desno. Ampak sem malo pozabila to pot. Pri eni stari hiši vem da se zavije levo- gozd je na desno, nasproti pa je hiša z zeleno fasado. Saj, če boste vprašali, vam bodo povedali kje je točno. Gospa, ki skrbi za te točke je ga. Jožica, mislim da se piše Onič. Za info bom pogledala doma, pa vam sporočim zvečer. pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 30. 2009 15:35

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

30. jun 2009 22:10

Če ne bo v onem koncu SLO dovolj energije, pa kar navalite še proti KK in ne pozabite denarnic doma. Ker so ta "mesta moči in energije" na vinorodnem območju v deželi cvička, boste kak činkec več moči dobili v času mošta, kostanja, martinovanja..., no, pa tudi zdaj vam bodo kak dober pospešek pripravili v okoliških gostilnah. In kakšen sprej proti klopom imejte s seboj. http://vrbov-log.si/druzba/node/30 http://vrbov-log.si/druzba/node/31 Ognjič

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

1. jul 2009 10:03

Ma s tem se ni za hecat. Takšna bioenergija ti lahko naredi kavitacijo v cyber prostoru, posledice so lahko hude, hujšanje je še najmanjša. Lahko se zgodi cepitev osebnosti, potem pa nekdo ni tisti za katerega se izdaja ampak je en drug, ampak un ta prvi podpira unga drugega. Ravno iz tega razloga sem si tudi jaz sumnjiv, večinoma podpiram tisto kar sem napisal, to bi lahko pomenilo, da sem jaz pravzaprav en drug.

ežoj

mojcapt  

član od: 9.5.2007

sporočila: 72

1. jul 2009 11:06

pe3ca hvala za informacijo, mogoče me firbec res kdaj zanese na te točke. lp mojca

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

1. jul 2009 12:01

Tkašne enegijske točke so tudi v Tunjivcah pri Kamniku. Tukaj imajo tudi takoimenovano živo vodo, jo stekleničijo in jo lahko kupite za domov. Fajn stvar čeprav jaz sem bolj nejeverni Tomaž za te štose. Tudi tukaj je en kup teh točk in vsaka je za drug organ človeškega telesa. Pri tem je zanimivo morda to, da edino za možgane in s tem posledično za zdrav razum je pa ni. Drugače je pa lastnim tega bioenergetskega parka zelo simaptičen gospod, na sprehod od točke do točke pa vas popeljejo asistentke. A pomaga al ne ne morem komentirati, sam se nisem počutil nič drugače kot prej morda se mi je pa kaj od tega naložilo globlje v moje celice in se tega sploh ne zavedam. Kdo ve. LP hedonist

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4747

1. jul 2009 12:21

hedonist je napisal/a:
Pri tem je zanimivo morda to, da edino za možgane in s tem posledično za zdrav razum je pa ni. hedonist
To se tebi le tako zdi...na njih namreč sedijo lastniki teh vseh točk in jim na pamet ne pade, da bi izdali lokacije... Ognjič

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. jul 2009 13:13

Jaz sem bila v fiziki obupno zanič (profesorju je uspelo materijo zagabiti do velikih razsežnosti)...in naj se me prosim razsvetli, oziroma, naj obnovim moje šibko znanje fizike, a obstaja na zemeljski krogli katerakoli točka, na kateri NIČ ne seva? My point is: take famozne točke, kjer se kao zdravi in kjer je neko posebno sevanje in ne vem še kaj vse in kjer so čudni tokovi....(btw, kje pa NISO?) delujejo točno toliko, kot je človek odprt do njih. Odprt ne pomeni, da je dovzeten, v smislu, da verjame, da "to bo pa ziher pomagalo". Odprt v smislu, da je človeku že nekaj stvari jasnih. Da je že "shvatio neke stvari". Da je že ukapiral nekaj od tega: - da če ni zadovoljen s sabo v tem trenutku, potem naj popravi sebe in ne trenutka - da če razmišlja o tem, kaj se je zgodilo včeraj in kdaj ima naslednji sestanek in kako bo plačal položnice in kam bo peljal pleme na dopust, skratka, če živi v preteklosti in prihodnosti, v sedanjosti pa ne....potem bo celo življenje čakal na prihdnost, ki nikoli ne bo prišla - da njegov partner in njegovi otroci niso na svetu za to, da bi izpolnjevali njegove želje - da on ni na svetu za to, da bi izpolnjeval želje staršev Če ob tem zmore še opazovati in sprejeti svoje golo telo pri luči kabine v trgovini...to itak spada že v advanced level sprejemanja sebe Pa nastopanje pred večjim številom ljudi tudi. Skratka, če bo človek odprt do sveta v smislu, da je sprejel sebe, potem bo tudi mati narava na nek način prijazna. Bodo "ta prave energije" vsepovsod. V nasprotnem primeru bodo pa kasirali gostilničarji ob tako imenovanih "energetskih točkah", prodajalci čudežnih kamnov (ja, obvezno morate umiti kamen, drugače ne funkcionira!!!!), turistični delavci, prodajalci suvenirjev........dodajte po želji Vendelina jr.

pe3ca  

1. jul 2009 13:38

Jaz pa verjamem v te točke in bioenergijo. Zdaj bom ponovno začela hodit, pa bomo vidli, če se bo do septembra kaj obrnilo, ko imam ene preiskave. Bom vzela knjigo zraven in brala. Ob branju se vedno sprostim. Naj omenim še to, da ima vsaka točka tudi omejeni čas, koliko časa lahko tam sediš/stojiš. lep dan, pe3ca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti