1. jul 2009 13:13
Jaz sem bila v fiziki obupno zanič (profesorju je uspelo materijo zagabiti do velikih razsežnosti)...in naj se me prosim razsvetli, oziroma, naj obnovim moje šibko znanje fizike, a obstaja na zemeljski krogli katerakoli točka, na kateri NIČ ne seva?
My point is: take famozne točke, kjer se kao zdravi in kjer je neko posebno sevanje in ne vem še kaj vse in kjer so čudni tokovi....(btw, kje pa NISO?) delujejo točno toliko, kot je človek odprt do njih. Odprt ne pomeni, da je dovzeten, v smislu, da verjame, da "to bo pa ziher pomagalo". Odprt v smislu, da je človeku že nekaj stvari jasnih.
Da je že "shvatio neke stvari".
Da je že ukapiral nekaj od tega:
- da če ni zadovoljen s sabo v tem trenutku, potem naj popravi sebe in ne trenutka
- da če razmišlja o tem, kaj se je zgodilo včeraj in kdaj ima naslednji sestanek in kako bo plačal položnice in kam bo peljal pleme na dopust, skratka, če živi v preteklosti in prihodnosti, v sedanjosti pa ne....potem bo celo življenje čakal na prihdnost, ki nikoli ne bo prišla
- da njegov partner in njegovi otroci niso na svetu za to, da bi izpolnjevali njegove želje
- da on ni na svetu za to, da bi izpolnjeval želje staršev
Če ob tem zmore še opazovati in sprejeti svoje golo telo pri luči kabine v trgovini...to itak spada že v advanced level sprejemanja sebe
Pa nastopanje pred večjim številom ljudi tudi.
Skratka, če bo človek odprt do sveta v smislu, da je sprejel sebe, potem bo tudi mati narava na nek način prijazna. Bodo "ta prave energije" vsepovsod.
V nasprotnem primeru bodo pa kasirali gostilničarji ob tako imenovanih "energetskih točkah", prodajalci čudežnih kamnov (ja, obvezno morate umiti kamen, drugače ne funkcionira!!!!), turistični delavci, prodajalci suvenirjev........dodajte po želji
Vendelina jr.