Rumove kocke
En slovenec ( ne spomnim se več kdo, morda še imam kje shranjeno ) je naredil veliko izračunov oz. izdelal potem zemljevidov za kar nekaj slovenskih mest - čisto preveč ujemanj, da bi bilo naključje.
vanjatajnsek[/citat]
Po vsej verjetnosti je ta ¨en slovenec¨ Marko Pogačnik, na Googlu je vsaj za začetek dovolj podatkov o njem in njegovem delu.
nolaPo moji, včasih kmečki pameti, bi se moral Kdorkoli Je To Izračunal, preseliti tja in večno, srečno in zdravo živeti v poduk vsem nam skeptikom!
Pa ljudje bi se seveda tepli za tisti majhen prostor (točko) pod soncem. Ker sem ravno v tem biznisu, sem 100%, da bi bil to najdražji košček nepremičnine na svetu. Pozabi Manhatten ali pa Tokyo.
Vendy, Vendy, ti boš s svojim skepticizmom vse pokvarila. Če bi kaj bila boljša v fiziki ( a sma priznaš, da nisi, dobra ( v fiziki )), bi veliko več vedla o bioenergiji ( in takih forah ). Ena taka energetska točka ti je na sredini največjega tivolskega travnika. Torej stopi na sred največjega tivolskega travnika, vsedi se na tla tako , da imaš dober stik ( torej brez spodnjic ) v poldan ali v polnoč, zamiži in meditiraj ene pol ure. Skozi tvojo rit bo takšen pretok kozmične energije, da si ga boš v primeru mal hladnejšega vremena zapomnila za celo življenje ( sicer se mi zdi, da ura ni zelo pomembna ). Oglasi se ko preizkusiš, pa da vidim potem tvoj skepticizem. Družbo ti lahko dela tudi cenjeni kolega hedonist. Za njega velja enako, glede dobrega stika s matero ( zemljico ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Zelenjavna mineštra