Kako skrbite za varnost

ma mi nimamo nič vrednega, niti tv, niti nič ostalega, tako, da ni panike Lahko mirno spimo. Upam. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
RadaJem je napisal/a:
Jžš, ritkice male :) Ušeskov mu pa ne boste kupirali, ne? RadaJem
Hm, bo vzreditelj to opravil. Saj vem, saj vem, ampak ... Mamamia mamamia
Zakaj pa? So ja toliko lepši s tistimi dolgimi zavesicami. No, saj se ne bom vmešavala. Vseeno bom vesela, če boš objavila kakšno fotko, ko dobite malo kepico :) RadaJem
Drži, da so s tistim ušeski bolj prisrčni, taki klapouhci. Ampak ko smo videli obe varianti (smo v Portorožu nedavno srečali vzreditelja, smo prišli na razstavo, da se še osebno spoznamo), nam je pes s kupiranimi nekako bližje, se mi zdi, da mu lepše pristoji. Ko ga dobimo, bom seveda prilepila fotko, ali pa jo poslala po zasebni pošti, če ne bo kakšne priemrne teme na forumu. Pozdrav, mamamia mamamia

Živim v precej varnem naselju, kjer ni znano, da bi vlmaljali. No, včasih sta pokojna soseda kradla pesek, pa še kaka sekira je dobila noge. Ko so preurejali hišo, so našli 20 sekir, ki jih zagotovo ni kupil.

Imamo trojna vrata, ki jih kontroliramo. Včasih so res odprta čez noč. Nimajo posebnih ključavnic. Imamo sosedsko mrežo, kar pomeni, da neznance sosedje " popadejo", koga iščejo. Spremljajo tudi sumljive sprehajlce, zlasti tiste, ki so dvakrat žgani. Pred dnevi smo čuvali zelo ohranjene žlebe, ki so bili že oddani, ker so jih preblizu ogledovali.

V stanovanju imam popisane vse predmete, ki imajo številko. Imajo tudi vpraskan priimek, za vsak slučaj. Zlatnina je skrita na poseben način. Bognedaj jo hraniti v spalnici, kopalnici, ali v kaki vazi. Mi imamo zakamuflirano. Slike so fotografirane. Za vsak primer, ampak drogeraši ne kradejo slik.

Še zgodba: pred leti je v vikend moje znanke v Gornji Savinjski dolini vlomil en tip. Ukradel je fen, toaster, se najedel in hladilnika. Rembrant na steni pa je osta nedotaknjen.

Upam, da res ne bo kakega vloma. Je pa nekaj let nazaj pozvonilo na vratih, in znana baba, ki je bila nekajkrat pri nas na obisku, mu je prosila, če se lahko pogovorim z moževo nečakinjo ( ki je mimogrede moja sorodnica). Ko sem ob desetih zvečer odšla v senčnino pred hišo, se je iz teme prikradel voznik, partener tiste nečakinje in me pričel mlatiti, oni dve pa zmerjati. Ni se strinjal, da hodim v njegovo hišo ( hiša je bila od njegovih strašev, ki sem jim pomagala reševati njegove dolgove). Bilo je veliko hrupa. Živim v naselju, kjer je res zelo mirno.

Posredovala je policija, ki jih je isto noč polovila, sosedom sem se drug dan opravičila in jih zaprosila za nadzor nad prometom pred našo hišo. Sem prepričana, da ni bolj zasljive zaščite kot upokojenska liga našega naselja.

F r i n a
To je pa res. Upokojenci so najboljša obveščevalna služba. RadaJem
evo ga našega čuvaja :D [url=http://www.Slikomat.com/slika/3831907.htm][/url] kuharca37

kuharca37, ubijalski pogled,a?

lp veverica cak
Kako je lep, kuharca37! Srečnica! RadaJem
Srčkano. In če kdo tu najde kaj neprijaznega ...Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti