Pozdravljeni
mene pa zanima kako skrbite za varnost vašega premoženja doma in če se vam je slučajno zgodilo ,da so vas oropali!!!
harmonika
Pozdravljeni
mene pa zanima kako skrbite za varnost vašega premoženja doma in če se vam je slučajno zgodilo ,da so vas oropali!!!
harmonika
Zaklenem vrata in grem.
Sem pa v bloku, tako se ne rabim bat za hišo, hehe. Pa soseda čuvaja imamo, čez nekaj dni pa še psa dobimo.
Kyara| kuharca37 je napisal/a: |
| podobno kot pri Loni....ko pride kdo na dvorišče,recimo da cunje prodaja samo reče JAO PAS-joj pes,rotvajler, vrata naredijo pri avtu bum,bum in jih ni več...pes gleda zelo mrko,nič ne laja vsi mislijo da je njegov pogled hud v resnici je pa samo grozno len. |
![]()
![]()
![]()
Pri eni kolegici imajo pa čuvaja, ki takrat, ko se pripelješ na dvorišče, pobegne v svojo hiško, po koncu obiska, ko se usedeš spet v avto, se pa silno opogumi in laja na vse pretege ...
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Pašta s pivom in slanino