| Atina je napisal/a: |
Hm, moja mama je tudi trdila, da njen predalček ne gre ven. Pa gre - do konca ga daš ven, malo privzdigneš in gre. Atina |

Zdrava orehova potica
| Atina je napisal/a: |
Hm, moja mama je tudi trdila, da njen predalček ne gre ven. Pa gre - do konca ga daš ven, malo privzdigneš in gre. Atina |
| cellnet je napisal/a: |
| jaz mojega vzamem ven in ga dam v pomivalni stroj na kratek program. vedno pride ven, kot nov. cellnet |
Hvala, cellnet, sem šla takoj preizkusit tvoj nasvet in deluje 100%. Nič več drgnjenja s staro zobno ščetko po vseh mogočih in nemogočih kotih, hehehe.
LP
P.s. Aja, govor je o predalčku za prašek pri pralnem stroju - tisti citat tam zgoraj se malo dvoumno bere.
cervus| elaphus je napisal/a: | ||
Hvala, cellnet, sem šla takoj preizkusit tvoj nasvet in deluje 100%. Nič več drgnjenja s staro zobno ščetko po vseh mogočih in nemogočih kotih, hehehe. LP P.s. Aja, govor je o predalčku za prašek pri pralnem stroju - tisti citat tam zgoraj se malo dvoumno bere. cervus [kaca] |
ooooo, fakinčica, pozdravljena! Dolgo te že nisem zasledila tu gor.
lp
cervusCitat je fenomenalen!
Fenomenalno sem pa tudi jaz, saj je predalček šel ven. Očistila sem ga pa na "star" način, saj nimam pomivalca. Hvala za nasvete.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Jernejeva sadna torta s smetano