Zanima me, katera čistila uporabljate za dezinfekcijo kuhinje.
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
feferon
Zanima me, katera čistila uporabljate za dezinfekcijo kuhinje.
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
feferon
Kaj pa deratizacija?
Hecam se.
Sprotno in redno čiščenje je najboljše čistilo. Uporabljam tekočino za posodo, alkoholni kis, limono; čistilo za steklokeramično, arf... in s čistili je končano.
Pozdravček!
Feferon, potem bo pa najbolje, da kupiš kar čistilni alkohol (se ga dobi v litrski steklenici še v ašem vaškem marketu) in s tem očistiš delovne površine. Na prodajnih policah imaš sicer malo morje raznih "antibakterijskih" čistil, ki so vsa po vrsti - ali na bazi alkohola, - ali vsebujejo klor (evo, tudi z 10% raztopino varikine lahko čistiš, če te vonj ne moti - to priporočajo celo veterinarji, če imamo v hiši bolno žival, pa je potrebno razkuževanje zaradi varnosti drugih živali). In vonj ter tudi cena vseh teh komercialnih čistil sta, vsaj za moj okus, čisto "premočna" za občasno uporabo v dobro sčiščeni kuhinji.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom