Čiščenje jeter

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

8. jun 2009 13:07

Loni je napisal/a:
O tisti cevi sem tudi sama razmišljala, pa se mi misel o neki visoki cifri litrov vode, katero ti spustijo v črev, ni pustila, da bi se odločila za poseg. Se je zadeva ob zmanjšani dozi stresa poštimala kar sama, že skoraj 4 mesece imam mir.Loni Makaroni

 

A tega pred porodom ne delajo več? To je bila moja izkušnja s tem.

Drugače pa danes čistijo črevesje s posebnimi odvajali, in veliko tekočine, še posebej za kolonoskopijo. Moj je bil že 2 x v treh letih in je v enem dnevu "shujšal" 4 kile!

Vanja

mbarbe  

član od: 16.12.2002

sporočila: 186

8. jun 2009 16:42

Kolikor opažam so "Rusi" glede zdravja pred nami. S čiščenjem se očistimo nesnage, ki se prilepi na debelo črevo in povzroča raka na debelem črevesju. O tem mi je govorila naša Ukrajinka, ki je rekla, da v Rusiji to redno delajo in se čistijo. Kasneje sem o tem brala tudi na internetu. O tem je pisalo tudi v reviji Zdravje. Jaz sem se po tem zelo dobro počutila, razen tisto, kar sem hodila ponoči bruhat. Res je post z vodo ali dan ali dva s sadjem, vendar to ni isto. Tudi v službi so rekle, da je bilo to čiščenje vredu. Saj tu ne gre za takšno klistiranje kot je bilo pred porodi ali ko greš na koloskopijo. Tu imaš eno škatlico za dvakrat. Poskusiti ni greh, pa še bolje se počutiš!

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

9. jun 2009 6:30

Post z veliko tekočine naredi enak učinek z mnogo manj muke kot voda v črevo. Pa saj vsak vodovodni instalater pove, da se zamašena cev lepše čisti s pritiskom od zgoraj kot pa praskanjem od spodaj....ajoj, kam me je odneslo. Če bi kdo imel rad kakšno cevko v ritki, ljudstvo, meni pridejo na misel mnogo bolj zabavne igrice za odrasle....ki jih seveda pripročam. Samo prej spijte precj donata, pa večkrat vecejko, potem pa na delo, okej? O "ruskem" čiščenju jeter pa raje ne bi nič rekla....ob nadpovprečni konzumaciji alkoholnih pijač se take vaje totalno sfižijo. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti