Galette z zelenjavo
Me bom pozabila, kako je šefica hujšala z zeljno juho. V knjigi oiše, kako je to super stvar za v službo nolit, ker jo zmiksaš, daš v termovko in popiješ na delovnem mesti. Ja, pa ja (sorči, japaja). V njenji pisarni je cel teden smrdelo, da je kaj. Urejena poslovna ženska s krasno pisarno... ampak tam si mislil samo na to, kako smrdi po zelju. Ne hvala.
Cellnet, pri možičku imajo 'kuhinjico' za pripravo in zaužitje malice, tam je tudi mikrovalovka... ampak on pravi, da te kap, ko prideš noter. En privleče joto, drugi burek, tretji mesne cmoke v paradižnikovi omaki (pogrej in pojej), četrti sendvič s suhim mesom, peti pa skuša med temi vonjavami uživati v svojem jabolčnem zavitku... Bljak.
Se strinjam s feferonom, meni bi se tudi prilegel odklop za kosilo - s poudarkom na tem, da mora biti obvezno lahko (kot ga opisuje cellnet), sicer (vsaj jaz) postanem zaspana in nezmožna za nadaljnje delo.
Ne vpij, prosim, mateyka27. In morda si lahko prihraniš še neprimerne nasvete.........nekomu, ki jih je razdelil, mnogo uporabnih.......
| rimljanka je napisal/a: |
........nekomu, ki jih je razdelil, mnogo uporabnih....... [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
...in mnogo neuporabnih, neželenih...
Če oddajnik dela 100 na uro, menda funkcionira tudi sprejemnik.
Ste pa nekatere Mateyki pripravile tak sprejem, da verjetno že razmišlja o nakupu plus paketa...ja, saj vem, ni prav vprašala...kaj pa misli, da je.
LP, V.Matejke zaradi predstavljanja z lažnimi podatki in norčevanja v forumu, kamor štejem, da izbriše vsebino 2 sporočil in naredi temo "neumno" ne bo več k nam... Arnes kot njen ponudnik pa je bil danes obveščen o zlorabi.
Enako bom ukrepal v vseh podobnih primerih, dokler nekdo ne naredi red na Internetu.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Sadne rezine s slivami