Imam gro navado, grizenje nohtov. Obstaja kakšen lak ali kaj, da bi se odvadila te grde navade ?

Imam gro navado, grizenje nohtov. Obstaja kakšen lak ali kaj, da bi se odvadila te grde navade ?
V DM se dobi lak z nagravžnim okusom ![]()
nočem izpasti, kot da solim pamet, samo Tvoje vprašanje mi asociira na sanacijo posledic, ne vzrokov; če boš ugotovila, zakaj jih grizeš, in to odpravila, potem ne boš nucala nobenega laka. Le-tega se na žalost navadiš in potem iščeš zamenjavo, vsaj pri meni je bilo tako ...
Srečno,
| drejcek je napisal/a: |
nočem izpasti, kot da solim pamet, samo Tvoje vprašanje mi asociira na sanacijo posledic, ne vzrokov; če boš ugotovila, zakaj jih grizeš, in to odpravila, potem ne boš nucala nobenega laka. Le-tega se na žalost navadiš in potem iščeš zamenjavo, vsaj pri meni je bilo tako ... Srečno, [prismojeno]Drejček |
| tulka je napisal/a: |
V DM se dobi lak z nagravžnim okusom |
| Veri je napisal/a: |
| Lahko pa enostavno par dni čili režeš brez rokavic in če te bo nekaj časa vsakič peklo, ko boš nesla prste v usta, se boš mogoče odvadila... |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni